Τρεις φορές χρειάστηκε ο Βρέσκας τη βοήθεια του VAR για δύο περιπτώσεις γκολ που σημειώθηκαν στο Περιστέρι και ο δεύτερος βοηθός, Δημόπουλος σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ και για μία περίπτωση που αφορούσε πέναλτι.

Στην πρώτη περίπτωση στο 2’, ο Μανούσος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και νίκησε στο τετ α τετ τον Κνετ. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο ύστερα από υπόδειξη του διαιτητή VAR, Κουμπαράκη το τέρμα μέτρησε κανονικά και ο Ατρόμητος προηγήθηκε 1-0.

Στο 71’ ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να σκοράρει με τον Μοράρ, ωστόσο και πάλι ο βοηθός Δημόπουλος υπέδειξε οφσάιντ. Η φάση ήταν πολύ οριακή, η επανεξέτασή της είχε διάρκεια πέντε λεπτά (!) και τελικά χρειάστηκε ο Βρέσκας να κάνει on field review για να ακυρώσει το τέρμα των φιλοξενούμενων και έτσι το σκορ παρέμεινε 1-0. Αγνωστο αν υπέδειξε οφσάιντ στον σκόρερ Μοράρ, ή θεώρησε ότι επηρέαζε τη φάση ο Γιοβάνοβιτς.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Βρέσκας έδωσε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου και απέβαλλε τον Μάλη, όμως επενέβη ο VAR και ο διαιτητής από την ΕΠΣ Πιερίας έδωσε τελικά φάουλ και απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιοβάνοβιτς, παίρνοντας πίσω την κόκκινη στον Μαλή.

Με όλα αυτά τελικά παίχθηκαν συνολικά 13 λεπτά καθυστερήσεων και ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 (αμφότερα τα γκολ ο Μανούσος), ενώ ο Παναιτωλικός γνώρισε την πέμπτη διαδοχική ήττα του σε ισάριθμες αγωνιστικές.