Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Και ο Παναιτωλικός μετά από πέντε ματς βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν.

Μπορεί να μην ήταν κακός σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αντιλαμβάνεται κανείς πως οι διαδοχικές ήττες δε βοηθούν. Στο Αγρίνιο είναι γνωστό πως υπάρχει υπομονή. Ανέκαθεν προσπαθούσαν να δίνουν χρόνο στον εκάστοτε προπονητή. Δεν τους άλλαζαν σαν τα πουκάμισα όπως άλλοι.

Γι’ αυτό και ο Λουίς Κάστρο φαίνεται πως θα πάρει μία ακόμα ευκαιρία. Αν και ο προβληματισμός είναι έντονος, το πιο πιθανό είναι να κοουτσάρει εκείνος τα «καναρίνια» στη Λαμία. Εκεί, όμως, ο Παναιτωλικός θα πρέπει να σταματήσει το αρνητικό σερί. Αντιθέτως, με τη διακοπή θα ξεκινήσει και η αναζήτηση για προπονητή.

Υπάρχει ήδη μία φήμη. Ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας τεχνικός που εκτιμούν χρόνια τώρα στο Αγρίνιο. Γι’ αυτό και ίσως ακούγεται πως τον σκέφτονται και τώρα. Σημειώνουμε, όμως, πως για την ώρα είναι απλά φήμη. Το ματς στη Λαμία είναι τελικός και ανάλογα με το αποτέλεσμα εκεί, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

https://www.sportime.gr