ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Καλύτερος ο Απόλλωνας Δοκιμίου νίκησε με 2-0 τον νεοφώτιστο Αστέρα Μεσολογγίου και ξεκίνησε με το «δεξί» τους εντός έδρας αγώνες, από την στιγμή που την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Ευηνοχωρίου

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ήθελαν το γρήγορο γκολ που θα τους έδιωχνε το άγχος και τα κατάφεραν μέσα σε διάστημα δυο λεπτών στο 22΄ με σκόρερ τον Γαρούφη, και στο 24΄με τον Δαλαγιώργο.

Στην συνέχεια με τον «αέρα» των δυο τερμάτων η ομάδα του Δοκιμίου διαχειρίστηκε καλά την αναμέτρηση, δεν επέτρεψε στον φιλότιμο Αστέρα να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στην εστία του Δημητρίου, και έφτασε σχετικά εύκολα στο τρίποντο της νίκης.

Από την άλλη μεριά ο Αστέρας Μεσολογγίου ήταν μαχητικός μεν , αλλά φανέρωσε την απειρία του στα γκολ που δέχθηκε, και επίσης δεν είχε καλές επιλογές στις τελικές πάσες με αποτέλεσμα να μην γίνει απειλητικός στην εστία  του Δοκιμίου. Μάλιστα στάθηκε τυχερός που δεν δέχθηκε στο τέλος του αγώνα και τρίτο γκολ.

Τα γκολ και οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης

4΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Α. Κορομηλά, κοντινό σουτ του Δαλαγιώργο άουτ

17΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κορομηλά ο Γιακλίτσης έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την εστία του

22΄1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Κορομηλά, κοντινή κεφαλιά του Γαρούφη η μπάλα στα δίχτυα

24΄Εκτέλεση φάουλ από τον Χ. Γκουρνέλο, ο Δαλαγιώργος από κοντά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

33΄Σουτ του Κωνσταντακόπουλου από καλή θέση άουτ

36΄Θαυμάσια μπαλιά του Γκουρνέλου στο Φυτόπουλο, που από καλή θέση σουτάρει άουτ

55΄Ο Γκουρνέλος με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ

66΄Πάσα του Κοντοπάνου στον Γιαννακόπουλο, που από καλή θέση σουτάρει άουτ

77΄Σουτ του Σχώρη από πλάγια θέση, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δημητρίου

83΄Δυνατό σουτ του Κορομηλά η μπάλα ελάχιστα άουτ

88΄Σουτ του Κοκώνη μέσα από την περιοχή ο Γιαγκλίτσης μπλόκαρε την μπάλα στην αριστερή του γωνία

93΄Σέντρα του Φτούλη, ο Παναγιωτόπουλος σούταρε άουτ

DSC05879

Διαιτητής: Καραβασίλης

Βοηθοί: Κολοσιώνης, Τσιλίκας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Δημητρίου, Τσακανίκας, Κορομηλάς Α., Γαρούφης(50΄λ.τρ. Καταρέλος), Μυλωνάς, Γκουρνέλος Χ., Φυτόπουλος(72΄Μπούτιβας), Δαλαγιώργος(89΄Κοσμάς), Πεσλής, Γιαννακόπουλος, Κοντοπάνος(83΄Κοκώνης Ν.)

Αστέρας Μεσολογγίου (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Γιαγκλίτσης, Σχώρης, Τριφιάτης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Τσιριμώκος(69΄Νικολέρης), Καλύβας(62΄Μάκα), Μωραίτης, Φτούλης, Ντίμο(57΄Μπαλαμπάνης), Μιχάι (77΄Σαλάππας)