Από την άσπρη βούλα κατάφερε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου να κάνει πρεμιέρα με το «δεξί» στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου που συμμετέχει. Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΑΟ Σκουτεράς (2-1) σε αγώνα που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Οι νικητές ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 6΄πήραν προβάδισμα στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Π. Μουχάνη (πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κωστακιώτης).

Ο ΑΟ Σκουτεράς έφερε το μάτς στα «ίσα» στο 33΄ με  δυνατό σουτ από τον Αλ Γιουσέφ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Π. Μουχάνης στο 63΄ με νέο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καραπιπέρης που ανατράπηκε από τον Κόκκαλη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕ Αγιου Δημητρίου αγωνίσθηκε από το 68΄με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής με κόκκινη κάρτα του Ν. Καλοκαίρη

 

Διαιτητής: Τσαμπάς

Βοηθοί : Ροδάτος, Κασβίκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς, Καλοκαίρης Ν., Μπαμπατσικος, Παναγιωτόπουλος (90΄Μπαλωμένος Σ.), Κυτούγιας Δ., Μπουλιέρης, Μουχάνης Π., Μουχάνης Ε (68΄Καραπιπέρης), Σκέβας (60΄Ζώγας), Κυτούγιας Χ., Κωστακιώτης (90΄Μουστάκας)

Α.Ο. Σκουτεράς (Δημήτρης Χήρας)

Κόκκαλης, Akulli (84΄Γρίβας Γ) Κωστόπουλος Α., Καραγιώργος, Κωστόπουλος Δ., Χήρας, Γιαννοκώστας (73΄Μακρής), Μυριούνης Παν.., (88΄Γρίβας Χ), Μυριούνης Παντ., Αλ Γιουσέφ, Μυριούνης Α.