Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) τέλειωσε η αναμέτρηση μεταξύ του γηπεδούχου Αμβρακικού Λουτρού και του Παναγρινιακού σε ένα ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων που έχουν στόχο την πρώτη «τετράδα» της βαθμολογίας

Ήταν ένα ματς με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες με τον Παναγρινιακό να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, και τον Αμβρακικό Λουτρού να εμφανίζεται βελτιωμένος στην επανάληψη.

Ο Παναγρινιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, και στο 13΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάκου, ο Κοκώνης απομάκρυνε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Στο 29΄χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από σέντρα του Κάππα, κεφαλιά πάσα του Κούση, ο Νάκος από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια ο Αμβρακικός αντέδρασε, στο 42΄ο Στεργιου με σου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, και στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου (49΄), μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μακρυπίδη, κοντινή κεφαλιά του Κοκώνη, ο Μπαλάφας απομάκρυνε σε κόρνερ.

Επίσης οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 65΄με τον Γώγα (σουτ άουτ).

Διαιτητής: Καλαμάρης

Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Πανταζής, Νούλας , Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος(90΄ Ρουστεμάι), Κοκώνης, Σπανός(46΄Γώγα), Στεργίου(86΄Φονιάς), Κοντογιάννης, Μακρυπίδης (89΄Νίκας)

Παναγρινιακός (Λάκης Παπαχρήστος)

Μπαλάφας, Μπούρος(89΄Νούλας Σ), Κάππας(66΄Ψηφής) Ζαχαράκης, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Βασιλάρης(74΄Φραγκούλης Σ.), Καλοκαίρης, Κούσης, Νάκος, Βασιλογιάννης(84΄Σπυριλιώτης)