Αστέρας Καμαρούλας και ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι από τον βαθμό (0-0) που πήραν την Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Κων/ νου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Σε ένα ματς αρκετά μέτριο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με ελάχιστες συγκινήσεις , οι περισσότερες από τον Αστέρα που ήταν τυπικά γηπεδούχος.

Ο Αστέρας Λοιπόν ξεκίνησε δυνατά , και μόλις στο 1΄ο Κορέτσης με σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπαλάσκα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απομακρύνει την μπάλα, στο 10΄ο Σαμψώνας έκανε παράλληλη σέντρα , ο Τηλιγάδας δεν προλαβαίνει από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 30΄αλλά το δυνατό σουτ του Νικολόπουλου έφυγε άουτ.

Στο β΄ημίχρονο ο Σαμψώνας από καλή θέση (75΄) σουτάρει άουτ, και στο 78΄ο Δήμος από κοντά με κεφαλιά δεν βρίσκει δίχτυα.

Η ΑΕΚ με την είσοδο του Αυγέρη στον αγωνιστικό χώρο δυνάμωσε επιθετικά προσπάθησε για το γκολ αλλά στο 83΄ ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής: Τσοπλάκος

Βοηθοί : Κορδολαίμης, Καραπιπέρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Νιτσάκης, Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης, Σαμψώνας Π., Κουκογιάννης, (75΄Τρομπούκης), Δήμος, Κορέτσης(88΄Ανάστος), Τηλιγάδας(90΄Σταθοχρηστόπουλος)

ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου (Αρτέμης Ροδίτης)

Μπαλάσκας, Μπουκουβάλας, Καπετανάκης, Ξανθόπουλος, Χολιασμένος, Μαντόγλου, Πλιάτσικας (57΄Τσέπας), Αντωνόπουλος, Κρανιάς, Ρήγας (65΄Αυγέρης Χ.), Νικολόπουλος Ι.