Αν η αναμέτρηση στο γήπεδο των Παπαδατών ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΟ Ζευγαρακίου και τον Αράκυνθο Ματαράγκας γινόταν κάπου στο τέλος της σεζόν, το ζητούμενο θα ήταν ξεκάθαρο για τις δυο ομάδες, κάτι που δεν ίσχυε για ένα 90λεπτο πρεμιέρας, όπου στόχος ήταν να μην χαθεί η μάχη και μετά…..ότι καλύτερο προέκυψε (για καθέναν απο τους δυο αντιπάλους) θα έμοιαζε καλοδεχούμενο!

Κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, στην αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 1ου ομίλου, καθώς οι δυο ομάδες επιχείρησαν , σε πρώτο στάδιο να ξεπεράσουν το (όποιο) άγχος) και τις (παγίδες) της πρεμιέρας και στην συνέχεια να διεκδικήσουν ο μεν Αράκυνθος κάτι καλύτερο από τον βαθμό της πρεμιέρας, ο δε ΑΟ Ζευγαρακίου θετικό αποτέλεσμα στο γειτονικό ντέρμπι.

Το τελικό 1-1 μπορεί να χαρακτηρισθεί δίκαιο και «αμφισβητήθηκε» σε ελάχιστες περιπτώσεις, αυτές που οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά οι γηπεδούχοι χτύπησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφεραν το ματς στα «ισα».

Ο Αράκυνθος λοιπόν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 40΄με τον Δήμο Πελεκάνο (mister goal) της κατηγορίας, γκολ όμως που δεν το πανηγύρισε, απλά γαιτί απέναντί του είχε την ομάδα του χωριού του..

Ο ΑΟ Ζευγαρακίου αντέδρασε στην επανάληψη και κατόρθωσε με την χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Λώλου τον Καλαντζή να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία στο ματς της πρεμιέρας.

DSC06228

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

1΄Κάθετη μπαλιά του Θεοδωρόπουλου, ο Αδάμου γίνεται κάτοχος της μπάλας αλλά το κοντινό σουτ που έκανε έφυγε άουτ

8΄Σέντρα σουτ από τον Καρύμπα η μπάλα άουτ

11΄ Ο Κουλουκούρας Β. με θαυμάσια μπαλιά δίνει έτοιμο γκολ στον Αδάμου, ο οποίος όμως κάνει άσχημο κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ

12΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπανάκα, ο Αδάμου παίρνει την κεφαλιά η μπάλα άουτ

22΄ Δυνατό σουτ του Θεοδωρόπουλου από καλή θέση άουτ

25΄Κοντινή κεφαλιά του Νταραντούμη άουτ

40΄ ΓΚΟΛ 0-1 Μετά από όμορφη σέντρα του Καρύμπα ο Δήμος Πελεκάνος με κοντινή κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στον Αράκυνθο.

41΄Κοντινή κεφαλιά του Μπανάκα άουτ, μετά από σέντρα του Παπαευθυμίου

48΄ Σέντρα σουτ του Θεοδωρόπουλου, ο Αδάμου από κοντά δεν βρίσκει την μπάλα να την στείλει στα δίχτυα

51΄Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Καρύμπα , ο Κρέτσης απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ

65΄Δυνατό σουτ του Μπανάκα η μπάλα άουτ

80΄ ΓΚΟΛ 1-1. Κάθετη μπαλιά του Θ. Κουλουκούρα ο Γιάννης Καλαντζής με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

83΄  Ο Ν. Μπανάκας προσπαθεί με σουτ να δώσει και πάλι το προβάδισμα στον Αράκυνθο, αλλά ο Κρέτσης  δηλώνει παρών.

Διαιτητής : Παναγιωτόπουλος

Βοηθοί : Τσιλίκας, Γαλανόπουλος

Οι Συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου (Δημήτρης Λώλος)

Κρέτσης, Παπαευθυμίου (80΄Λιόντος), Κουλουκούρας Β (69΄Καλαντζής), Χαραλάμπους, Νταραντούμης, Κουλουκούρας Θ., Ζωγράφος, Κουζέλης, Αδάμου(85΄Αλεξάκης), Μπανάκας, Θεοδωρόπουλος (62΄ ΠΑΓΙΑ)

Αράκυνθος Ματαράγκας (Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Μπούκαρης Π., Ιορδανίδης(79΄Κουτσής), Τσιντζέλης, Μπούκαρης Χ., Αλεξανδρής, Πελεκάνος, Καρύμπας, Ευθυμίου(46΄Μπανάκας Ν.), Βδουκάκης(88΄Ντζάνης), Ζαπαντιώτης(67΄Ευαγγελόπουλος)

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση την Τετάρτη(9/ 10)