Αρχίζει σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα της Γ΄ τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣΑ και ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ετοιμάζεται να ριχτεί στη ¨μάχη¨ με διάθεση όχι μόνο να πετύχει καλή αγωνιστική παρουσία, αλλά και γιατί όχι, να πετύχει φέτος το κάτι παραπάνω…

Έτσι λοιπόν, την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, θα αγωνιστεί στο γήπεδο Νεοχωρίου, με τον τοπικό Αχελώο.

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων, κος Νίκος Φαναριώτης, δήλωσε για την ομάδα και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά:

«Φέτος η ομάδα μας φιλοδοξεί να ανέβει ένα “σκαλοπάτι” πιο ψηλά από την προηγούμενη χρονιά!

Μετά την αναδημιουργία του αντρικού και του παιδικού τμήματος, οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα μας ήταν παιδιά που δε γνώριζαν το αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαίρου, αφού όλες οι εμπειρίες τους ήταν καθαρά ψυχαγωγικές, δηλ.  σε παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου και της πλατείας!

Έχουμε κάνει όλοι προσπάθεια για το καλύτερο, μα πάνω από όλα αυτό που με ευχαριστεί είναι το ¨οικογενειακό¨ κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια! Για να γίνει μια ομάδα αξιόμαχη και αγωνιστική, πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια και συνεργασία μεταξύ των παικτών και αυτό γίνεται στην ομάδα μας.

Φέτος, με την προσθήκη παικτών που έχουν αγωνιστεί σε πρωταθλήματα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, πιστεύω ότι και αγωνιστικά θα δείξουμε πολύ καλύτερο ¨πρόσωπο¨, θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί!

Εύχομαι σε όλους μας υγεία και να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά προπαντός να διατηρήσουμε το καλό φιλικό ¨κλίμα¨ που έχει οικοδομηθεί στην ομάδα μας!»

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ (το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί διότι παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα η ομάδα της Φλόγας)

ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί διότι παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα η ομάδα του Αγ. Ανδρέα)

http://kalyvia.gr