Κώστας Αλεξανδρής και Σπύρος Μπανάκας όχι μόνο βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, αλλά πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις , και συγχρόνως διακατέχονται από εφηβική διάθεση. Σίγουρα δεν σκέφτονται ότι πλησιάζει η ώρα για να «κρεμάσουν» τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Το ποδόσφαιρο και για τους δυο ποδοσφαιριστές είναι ολόκληρη η ζωή τους, ούτε το…χορταίνουν, αλλά ούτε και το μπούχτισαν. Γυρολόγοι των γηπέδων του νομού Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο δίνουν το παρών κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα.

Ο υπογράφων βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο των Παπαδατών , στην αναμέτρηση ΑΟ Ζευγαρακίου-Αράκυνθου Ματαράγκας, όπου αγωνίζονται δυο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεράσει τα 40….

Θαύμασε από κοντά τους δυο ποδοσφαιριστές και την ικανότητα που έχουν να αγωνίζονται απέναντι σε νεαρούς συμπαίκτες τους . Ήταν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας κυρίως  συμβουλές  για τα μυστικά του ποδοσφαίρου, καθοδηγούν  τους συμπαίκτες τους και ταυτόχρονα τους «σπρώχνουν » στην επιτυχία και τη νίκη!

Για του λόγου το αληθές:

Κώστας Αλεξανδρής (Αράκυνθος Ματαράγκας)

DSC06335

Ένα όνομα που έχει συνδεθεί όσο λίγα με αρκετές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας , αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στον Αράκυνθο Ματαράγκας και όπως είναι αναμενόμενο αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας (αρχηγός). Είναι 45 ετών, κεντρκός χαφ, με σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του, η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής με τον Ακαρνανικό Φυτειών. Επίσης συμμετείχε σε  προπονήσεις με την ομάδα του Πανιωνίου (Α΄Εθνική )δίχως όμως να βρεθεί στο ρόστερ της ομάδας

Σπύρος Μπανάκας (ΑΟ Ζευγαρακίου)

DSC06270

Πρωταθλητής με την ομάδα του Παναιτωλικού (1995-96) στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Στα 43 του εξακολουθεί να αγωνίζεται στα γήπεδα του νομού μας, και στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΟ Ζευγαρακίου. Με το «10» στην πλάτη οργώνει το γήπεδο σπιθαμή προς σπιθαμή , δεν έκανε ούτε μία περιττή ενέργεια.  Έκανε το απλό, που είναι και το δύσκολο.  Με την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο θέλει να προσθέσει ακόμη μία σεζόν στην πολύχρονη καριέρα του.