Την πρόκριση στην 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε την Τετάρτη η ΑΕ Αγίου Δημητρίου που νίκησε στην παράταση τον Αστέρα Καμαρούλας με 2-1( διάρκεια 90λεπτου 1-1).

Ήταν ένα πολύ καλό ματς με φάσεις εκατέρωθεν, που κρίθηκε στο 113΄λεπτό της παράτασης με γκολ που πέτυχε ο Χ. Κυτούγιας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Όσο αφορά την κανονική διάρκεια του αγώνα η ΑΕ Αγίου Δημητρίου πήρε προβάδισμα στο 13΄με γκολ του Β. Μουχάνη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για να ισοφαρίσει ο Αστέρας πέντε λεπτά αργότερα με μακρινό σουτ του Νταλιάνη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και μάλιστα στο ίδιο χρονικά λεπτό!! Ο Μπουλιέρης στο 58΄με εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , και στην αντεπίθεση ο Αστέρας με τον Νικολόπουλο να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σαμαρά.

Διαιτητής: Τσοπλάκος

Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Μπάκας

 DSC06908

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς, Παναγιωτόπουλος, Κουτρομάνος (46΄ Κωστακιώτης), Κυτούγιας Δ., Μπαμπάτσικος, Μπουλιέρης (123΄ λ.τ. Κακιώνης), Σκέβας (66΄ Μουχάνης Π.), Μουχάνης Ε., Κατσαβοχρήστος (46΄ Καραπιπέρης), Κυτούγιας Χ. (117΄ Μουστάκας), Καντερές.

Αστέρας Καμαρούλας (Πάναγιώτης Βραχωρίτης)

Πελέκης, Πίτλιγκερ (61΄ Δάρλας), Κορέτσης Χ., Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης (66΄ Δήμος), Καπέλης, Κουκουγιάννης (46΄ Νικολόπουλος), Κορέτσης Λ., Τρομπούκης (46΄ Αριστόπουλος), Ανάστος.