Με τις ….βαλίτσες τους γεμάτες εμπειρίες γύρισαν από την Παιανία οι ποδοσφαιριστές της  Ακαδημίας Άτλαντες Αγρινίου, που βρέθηκαν στις Aκαδημίες του Παναθηναϊκού την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Άτλαντες Αγρινίου είχαν την ευκαιρία για μια ημέρα να δώσουν φιλικά παιχνίδια , και να βρεθούν αντιμέτωποι με τις αντίστοιχες Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Στο  τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες Κ10, Κ12, Κ14, και Κ16 .

Οι Αγρινιώτες νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν δυνατούς αντιπάλους, και μπόρεσαν να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς που γίνεται σε σύλλογο που έχει μεγάλη ιστορία στις υποδομές,  όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Την αποστολή συνόδευσαν ο επικεφαλής της ακαδημίας Αντώνης Τσιμιδάκης ,  και οι προπονητές της σχολής ποδοσφαίρου ‘Άτλαντες Αγρινίου’ (Παναγιώτης Τούρκας, Ανδρέας Ασημάκης, Άγγελος Φραγκούλης, Κώστας Κωνσταντόπουλος).

Επίσης υπήρξε συνάντηση με τον Θάνο Προδρομίτη, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ17 του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Άτλαντες Αγρινίου.