Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην παίκτης του Άρη και του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στις 17:15 μεταξύ των δύο ομάδων, λέγοντας ότι ο Άρης έχει ποιοτικό ρόστερ και ότι πονάει που βλέπει τον Παναιτωλικό τόσο χαμηλά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται ακόμη, στα 37 του χρόνια: «Αυτό έχω μάθει να κάνω, αυτό μου αρέσει και όσο μπορώ, το υπηρετώ. Δεν είχα παίξει ποτέ ερασιτεχνικά και φέτος ήμουν κάπως φοβισμένος στα Βασιλικά. Όλα είναι οργανωμένα όμως, προσπαθούν πολύ οι άνθρωποι, υπάρχουν φιλόδοξα παιδιά, υπάρχουν ταλέντα και αυτό που μένει είναι η συνέχεια. Το μόνο αρνητικό είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις, που δεν είναι εξελιγμένες σε αυτές τις κατηγορίες. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και αυτό είναι ντροπή. Πρέπει να υπάρχουν σωστές υποδομές και στο ερασιτεχνικό».

Για την πορεία του Παναιτωλικού φέτος: «Δεν είναι καλό για εμένα να υπάρχουν ξένοι παίκτες από πολλές διαφορετικές χώρες, σε μια ομάδα. Φέτος δεν έχει βρει τα πατήματά της η ομάδα του Παναιτωλικού και είναι δικαιολογημένα χαμηλά, από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Δεν είναι τόσο καλή ομάδα όσο περιμέναμε. Δεν έχει ομοιογένεια και παρουσιάζει άσχημο πρόσωπο. Έχει προβλήματα κι επειδή έχω ζήσει πολλά χρόνια εκεί, δεν θέλω να περνάει δύσκολες στιγμές. Την αγαπάω την ομάδα και θέλω ν’ ανέβει γρήγορα».

Για τον Άρη: «Ξεκίνησε πολύ καλά, έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχασε κάποια παιχνίδια που δεν περίμενε. Έκανε ένα ξέσπασμα στην Ξάνθη τώρα, αλλά δεν είναι σταθερή η ομάδα ακόμη. Έχει καλές μονάδες, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμη δεν είναι στο καλύτερό τους. Το θέμα είναι να έχει συνέχεια η ομάδα, να παίζει με το ίδιο τέμπο για πολλούς αγώνες και να κερδίζει».

Για το ματς της Κυριακής: «Δεν νομίζω να κλειστεί ο Παναιτωλικός. Ο Μάκης Χάβος, αρέσκεται να παίζει ψηλά, είναι καλός προπονητής, αλλά το θέμα είναι να μπορέσουν οι παίκτες της ομάδας να καταλάβουν τι ζητάει».

Για τον Σάσα και τον Ματίγια: «Είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ξέρουν τι ζητάνε στο γήπεδο. Γενικά έχει πολύ καλό ρόστερ ο Άρης, έκανε καλές μεταγραφές. Και κακός να είσαι σε ένα ματς, πρέπει να βρίσκεις τρόπο να κερδίζεις».

Για τον Άγγελο Χαριστέα: «Όλοι τον ξέρουμε, έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει μεγαλώσει με την ομάδα και θα βοηθήσει πολύ τον Άρη. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει προσωπικότητα και φαίνεται ότι ξέρει ποδόσφαιρο».

Πηγή: Arena 89,4 FM