Στους αγώνες Ιάλυσος Ρόδου – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα Βέροια τοποθετήθηκαν βοηθοί από Αιτωλοακαρνανία και Ημαθία αντίστοιχα!

Ακόμη μία φορά οι ορισμοί της ΚΕΔ προκαλούν «ερωτηματικά» και μετά την ανακοίνωση εκείνων που θα διευθύνουν τα ματς της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές.
Η αιτία είναι πως στις αναμετρήσεις Ιάλυσος Ρόδου – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα Βέροια τοποθετήθηκαν βοηθοί από Αιτωλοακαρνανία και Ημαθία αντίστοιχα, κάτι που αποφεύγεται. Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ματς ως Β’ Βοηθός ορίστηκε ο Κολοσιώνης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας (έκαναν λάθος και το μικρό του καθώς λέγεται Αθανάσιος και όχι Ανδρέας), ενώ στο δεύτερο στον ίδιο ρόλο τοποθετήθηκε ο Θανάσης Παπαδάκης του συνδέσμου Ημαθίας.
Την ίδια στιγμή στον αγώνα του «Σμαραγδένιου Νησιού» 4ος ορίστηκε ο Μάριος Ωραιόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου και σε εκείνο του Αιολικού με τη Λαμία ο Παναγιώτης Κουκουλάς από τη Λέσβο. Αρα και εκεί υπάρχει εντοπιότητα. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές.
http://www.gazzetta.gr/