ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου επί του Ηρακλή Αστακού με 3-0 και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου τα βρήκε «σκούρα» στο πρώτο ημίχρονο καθώς δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Είχε βέβαια το δοκάρι στο 14΄με τον Γιαννακόπουλο, αλλά οι παίχτες του Ηρακλή κρατούσαν το μηδέν στην άμυνά τους και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητική με τις ξαφνικές αντεπιθέσεις. Ένα φάουλ με τον Κοκώνη Κ. που έφυγε ελάχιστα άουτ ήταν η μοναδική ευκαιρία των  φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με την ίδια μορφή του αγώνα και στο 60΄ο Ηρακλής βρέθηκε πολύ κοντά να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Κατοπόδης με ωραία πάσα βρήκε τον Κ. Κοκώνη μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε, ο Θεοδωρακόπουλος με έτρεξε πάνω στην γραμμή, και ο Μυλωνάς σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς στα δίχτυα, όμως ο Αποστολάκης που ακολουθούσε την φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ , στο σκόρερ, παρά της έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Τελικά ο Απόλλωνας έφτασε στο γκολ στο 78΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Α. Κορομηλά. Το πέναλτι κέρδισε ο Πεσλής σε ανατροπή από τον Μπαλάφα. Στο 82΄ο Μυλωνάς με θαυμάσιο γυριστό σουτ έκανε το 2-0, και στο φινάλε ο Κρανιάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

DSC07719

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

2΄ Σέντρα του Τσακανίκα από τα δεξιά, κεφαλιά του Γιαννακόπουλου η μπάλα λίγο άουτ

14΄Πάσα του Τσακανίκα στον Γιαννακόπουλο που πλασάρει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί

31΄Σέντρα του Κοκώνη Κ., κεφαλιά Λιβάνη, η μπάλα στα χέρια του Θεοδωρόπουλου

41΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Κορομηλά Α., Κεφαλιά του Μυλωνά, ο Κατερινόπουλος απομακρύνει θαυμάσια σε κόρνερ

46΄Ο Τσακανίκας πέφτει μέσα στην περιοχή του Ηρακλή μετά από μαρκάρισμα του Κωνσταντίνου, ο διαιτητής δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι και κίτρινη καρτα στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

49΄Μπάσιμο του Γιαννακόπουλου από τα δεξιά, συρτή σέντρα, απομακρύνει σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου.

61΄Σέντρα Κοκώνη Κ. σουτ του Κατοπόδη, μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος

65΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Φ. Κορομηλά, απομακρύνει ο Κατερινόπουλος

73΄Δυνατό σουτ από τον Γιαννακόπουλο, πέφτει  στην δεξιά του γωνία και απομακρύνει την μπάλα ο Κατερινόπουλος

78΄  1-0 Πέναλτι για τον Απόλλωνα. Ο Πεσλής ανατράπηκε από τον Μπαλάφα. Ο Α. Κορομηλάς με εύστοχη εκτέλεση δίνει προβάδισμα στην ομάδα του

82΄ 2-0 Εκτέλεση φάουλ από τον Κορομηλά Α., γύρισμα του Κορομηλά Φ., και ο επερχόμενος Μυλωνάς με θαυμάσιο γυριστό σουτ πετυχαίνει το δεύτερο εντυπωσιακό γκολ των γηπεδούχων.

87΄Πάσα του Γιανακόπουλου στον Κορομηλά Α. που από καλή θέση σουτάρει άουτ

90΄3-0 Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Κρανιά η μπάλα για Τρίτη φορά στα δίχτυα.

 

Διαιτητής : Λιόνας

Βοηθοί : Βασιλόπουλος, Σούζας

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας, Κορομηλάς Απ. (88′ Κρανιάς), Γαρούφης (85′ Καταρέλος), Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Γκουρνέλος Χ.Χ., Κορομηλάς Φ., Πεσλής Λ., Γιαννακόπουλος (89΄Κοκώνης Κ.), Κοντοπάνος (69′ Κουσκούνης)
Ηρακλής Αστακού (Γιάννης Λιάκκας)

Κατερινόπουλος, Κοκώνης Κ., Λιβάνης, Κωνσταντίνου, Μαλιγιάννης (57′ Καταπόδης), Κοκώνης Ε., Μπαρμπαρούσης, Παχής, Αποστολάκης, Μπαλάφας, Κοντοζήσης

Φωτορεπορτάζ την Τρίτη 5 Νοεμβρίου