Σημαντική εκτός έδρας νίκη, με ανατροπή του σκορ, πέτυχε το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στο γήπεδο ¨Εμιλέον¨ με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου, την οποία κέρδισε με τελικό αποτέλεσμα 2-3.

Από την «κόλαση στον παράδεισο» βρέθηκε κυριολεκτικά στη σημερινή αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, αφού στις αρχές του β΄ ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 και κατόπιν με συνεχή αντεπίθεση, δυο κερδισμένα πέναλτι  και ένα ωραίο γκολ «πάρε –βάλε» από την συνεργασία των επιθετικών του, η ομάδα του Νίκου Φαναριώτη, πήρε πανηγυρικά τους τρεις βαθμούς της νίκης και το ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αξιόμαχη ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου, ιδιαίτερα στο α΄ μέρος είχε τα ηνία του αγώνα, είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, όμως οι επιθετικοί της ομάδας δυσκολεύτηκαν απέναντι στον πολύ καλό και ταλαντούχο  τερματοφύλακα Γ.  Βοϊδή, ο οποίος με τις αποφασιστικές αποκρούσεις του ¨κράτησε¨ την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι…

Στο β΄ ημίχρονο, οι Καλυβιώτες αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, μετά το 60΄ άρχισαν να ¨πιέζουν¨ τους αντιπάλους τους σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας φάσεις και πετυχαίνοντας, μετά από μια συναρπαστική εξέλιξη του αγώνα, τρία γκολ, φτάνοντας έτσι σε μια μεγάλη επιτυχία!

Φάσεις και γκολ:

15΄ Σουτ του Γ. Στρατόπουλου βγήκε μόλις άουτ.

17΄ Πολύ καλό σουτ του Κουτσουμπίνα απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βοϊδής, για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

22΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με πρωταγωνιστή τον Βοϊδή, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα σε τετ α τετ με τον Κουτσουμπίνα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, πρόλαβε με μπλονζόν και απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ, λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.

24΄ Ωραία επιθετική προσπάθεια των Ελπίδων, όπου συνδυάστηκαν οι επιθετικοί της μέσα στην περιοχή, πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Πατσαούρας.

27΄ Μεγάλη απόκρουση του Βοϊδή σε κοντινό σουτ του Ντόκα από το ύψος της μικρής περιοχής.

ΓΚΟΛ 34΄ Κόρνερ από τον Κουτσουμπίνα, αδράνεια των αμυντικών και ο Μπαρδάκης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. (1-0)

37΄ Σουτ του Ρεπετσά έξω από την περιοχή, η μπάλα βγήκε άουτ.

41΄ Καλό σουτ του Τζαμπάζη η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

44΄ Ο Ντόκας σούταρε από πλάγια μέσα στην περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Βοϊδής.

47΄ Στο β΄ μέρος οι φιλοξενούμενοι επιτέθηκαν με τον Χ. Αναστασίου, ο οποίος

πλάγια και μέσα από την περιοχή σούταρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Τσώλης.

50΄ Δυνατό σουτ του Ρούπα από 25 μέτρα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΛ 53΄ Από αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων, επωφελήθηκε ο Ρούπας, ο οποίος έκανε παράλληλη μεταβίβαση και ο επερχόμενος Τόγιας έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στην εστία των Καλυβιωτών (2-0).

59΄ Καλό σουτ του Στρατόπουλου, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

63΄ Πολύ καλή ενέργεια του Μπαρδάκη, το σουτ που εξαπέλυσε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου, που μόλις είχε μπει σαν αλλαγή.

65΄ Μετά από επιθετική ενέργεια του Γ. Λαθύρη, ανατράπηκε εντός περιοχής από αμυντικό με τον διαιτητή να υποδεικνύει την παράβαση και να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

ΓΚΟΛ 66΄ Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα ο Γ. Στρατόπουλος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας έτσι για την ομάδα του σε 1-2.

70΄ Άλλο ένα καλό σουτ από πλάγια της μεγάλης περιοχής που επιχείρησε ο Χ. Αναστασίου, η μπάλα πέρασε άουτ.

75΄ Σε αντεπίθεση των Καλυβιωτών, ο Γ. Στρατόπουλος διεκδίκησε την μπάλα, ο τερματοφύλακας Τσώλης δεν κατάφερε να μπλοκάρει και στη συνέχεια της φάσης, ανέτρεψε τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε και σε αυτή την περίπτωση, πέναλτι.

ΓΚΟΛ 76΄ Το πέναλτι κτύπησε εύστοχα ο Χρ. Αναστασίου, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την ομάδα του.

ΓΚΟΛ 77΄ Ωραία κάθετη μεταβίβαση της μπάλας από τον Στρατόπουλο προς τον ταχύτατο Ρεπετσά, ο οποίος πλάσαρε αμέσως τον τερματοφύλακα Τσώλη, στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα των γηπεδούχων, γράφοντας πανηγυρικά το 2-3 για την ομάδα του.

80΄ Πολύ καλό και δυνατό σουτ του Ρ. Ντόκα, η μπάλα βγήκε άουτ.

83΄ Νέα επιθετική ενέργεια με τον Μπαρδάκη, η μπάλα πέρασε έξω.

90+ Φάουλ από πλάγια αριστερά της περιοχής μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Απ. Προβίδας, Καλυβόπουλος και Ι. Κοτρότσου.

http://kalyvia.gr