Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου, η ΑΕ Αγίου Δημητρίου νίκησε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, με 4-1 την Δάφνη Μεγάλης Χώρας.

Με το σημερινό «τρίποντο» η Ένωση έφτασε τους 10 βαθμούς, ενώ η Δάφνη παρέμεινε στους 8 βαθμούς.

Ήταν ένα μοιρασμένο ματς με τους γηπεδούχους να ξεκινούν δυνατά την αναμέτρηση με αρκετές ευκαιρίες για γκολ , και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την συμπλήρωση των 25 λεπτών αγώνα. Στην συνέχεια η Δάφνη προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα και έφερε το ματς στα «ίσα» στην πρώτη καλή φάση (37΄)στα καρέ του Σαμαρά.

Στην επανάληψη στο πεντάλεπτο (50΄-55΄) κρίθηκε το ματς με την Ένωση να πετυχαίνει δυο γρήγορα γκολ , παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.

Στην συνέχεια η Δάφνη προσπάθησε για …κάτι καλύτερο , αλλά η αστοχία των ποδοσφαιριστών στην τελική προσπάθεια αδυνατούσαν να επιτρέψουν στην ομάδα της Μεγάλης Χώρας το θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 74΄ ο τερματοφύλακας Βασιλείου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού, και εξαιτίας έλλειψης δεύτερου τερματοφύλακα, την εστία υπερασπίστηκε ο Τσακαρδάνος.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

DSC08503

Τα γκολ του αγώνα:

24΄1-0 Σέντρα του Φάτσαλη , ο Κατσαβοχρήστος με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

37΄1-1 Ατομική προσπάθεια και σέντρα του Νταλακούρα από τα αριστερά στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Καρανταλής και με δυνατό σουτ ισοφαρίζει.

51΄2-1 Μετά από κάθετη μπαλιά από τον Π. Μουχάνη, ο Φάτσαλης με πλασέ δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του

55΄3-1 Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Κατσαβοχρήστο η μπάλα στα δίχτυα

86΄  4-1 Ο Ε. Μουχάνης με συρτό σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Κακατσίδης, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς, Καλοκαίρης, Μπαμπάτσικος, Καντερές(58΄ λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Στεφανόπουλος, Μπουλιέρης, Φάτσαλης, Μουχάνης Π.(87΄Μπαλωμένος), Κατσαβοχρήστος, Κωστακιώτης, Ζώγας(80΄Ε. Μουχάνης)

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μάκης Συντζιρμάς)

Βασιλείου(74΄λ.τρ. Τάτσης), Κοτσώρης(56΄Τσακαρδάνος), Φεγγούλης Αρ., Μολώνης Π., Μουλαρογιάννης, Γιογιος, Φεγγούλης Αρ.(65΄Συσοβίτης), Νταλακούρας, Μολώνης Γ., Ντώνη, Καρανταλής (53΄Ρενάτο)

 

Φωτορεπορτάζ του αγώνα την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου.