Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πήρε την Κυριακή το απόγευμα ο Αστέρας Καμαρούλας, στην δυνατή έδρα του ΑΟ Σκουτεράς με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Αστέρας μετά το εκτός έδρας «τρίποντο» βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Σκουτεράς έχει μόλις έναν βαθμό.

Στον αγωνιστικό χώρο το σκορ άνοιξε η ομάδα του Παναγιώτη Βραχωρίτη στο 25΄όταν μετά από μπαλιά  του Τηλιγαδα ο Νικολοπουλος μέσα από την περιοχή σούταρε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαμψώνας με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Αστέρας Καμαρούλας διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Αριστόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτέλεση φάουλ του Σαμψώνα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 29΄ ο Ακουλλι βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αστέρα ο Παπαθανασόπουλος τον ανέτρεψε, πέναλτι για τον ΑΟ Σκουτεράς που εκτέλεσε εύστοχα ο Αλ Γιουσέφ., και μείωσε σε 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 56΄  όταν μετά απο …ασιστ του Τηλιγαδα ο Δήμος μέσα στην μικρή περιοχή απέφυγε και τον Κόκκαλη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα..

Διαιτητής: Γκιάφης

Βοηθοί: Κουτρομάνος, Δημονίτσας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς

Κοκκαλης, Κωστοπουλος Α. (62΄ Καραγεωργος Α), Κωστοπουλος Γ, Κωστοπουλος Δ, Γριβας Χ (77 Αποστολόπουλος), Γιαννοκώστας, Μυριούνης Α, Μυριούνης Παν.(62΄ Πριτσούλης), Μυριούνης Παντ, Αλ Γιουσέφ, Ακουλλι

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Πίτλιγκερ, Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης, Σαμψωνας, Πετρονικολος (67΄Καπελης), Δήμος(63΄ Κορέτσης Λ), Τηλιγάδας(78 Κουκογιαννης), Νικολοπουλος (69 Σταθοχρηστόπουλος)