Άλλη μια σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, ο οποίος με έξοχη εμφάνιση κέρδισε τον Ίναχο Βάλτου με σκορ 3-1.

Οι Καλυβιώτες μπήκαν δυναμικά από την αρχή του αγώνα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βάλουν ένα γρήγορο γκολ και το κατάφεραν στο 7΄ λεπτό Ν. Ρεπετσά.

Μετά το 20΄παίχθηκε παιχνίδι κέντρου με τις δυο αντίπαλες ομάδες να ψάχνουν τρόπους να δημιουργήσουν. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να διευρύνουν τη διαφορά τερμάτων.

Φάσεις και γκολ:

 Ο Χ. Αναστασίου σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

 ΓΚΟΛ Ο Χ. Ζαχαράτος εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας μέσα στην περιοχή τον Ρεπετσά, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. (1-0)

 Ο Αυφαντής από έξω αριστερά της περιοχής, εκτέλεσε φάουλ, ο Χ. Αναστασίου πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας Νέστωρας, μπλόκαρε.

13΄ Ωραίο σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Β. Μήτσου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

32΄ ΓΚΟΛ Ο Χ. Αναστασίου με ωραία ενέργεια από δεξιά, έκανε επέλαση προς την αντίπαλη άμυνα, σούταρε μέσα από την περιοχή και πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του (2-0).

37΄ Πολύ καλή ενέργεια του Μαργαρίτη ο οποίος ανατράπηκε εντός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

38΄ ΓΚΟΛ Ο Ε. Ζώης από τα 11 βήματα εκτέλεσε εύστοχα, μειώνοντας για την ομάδα του σε 1-2.

40΄ Ο Ν. Ρεπετσάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και βγήκε κόρνερ.

42΄ Για τους φιλοξενούμενους, ο Σπανομήτσος σε σουτ που επεχείρησε από πλάγια αριστερά της περιοχής, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

47΄ Προσπάθεια του Χ. Αναστασίου, από πλάγια δεξιά εντός περιοχής, η μπάλα βγήκε έξω.

56΄ Ωραία μεταβίβαση του Ρεπετσά προς τον Αναστασίου, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να απομακρύνει τη μπάλα ο τερματοφύλακας.

62΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με το Ν. Ρεπετσά, ο οποίος πλασάροντας τη μπάλα συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο νεαρός επιθετικός έπεσε εντός ορίων της περιοχής, και ο Νέστωρας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

64΄ ΓΚΟΛ Από προσπάθεια του Ν. Ρεπετσά που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, το αρχικό σουτ αποκρούστηκε και ο επερχόμενος Χ. Αναστασίου με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους.

66΄ Φάουλ για τους φιλοξενούμενους από πλάγια αριστερά της περιοχής με τον Β. Μήτσο, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

73΄ Σημαντική ευκαιρία για τον Ίναχο, πάλι με τον Β. Μήτσο, ο οποίος ολιγώρησε και δεν κατάφερε να πλασάρει τον Βοϊδή.

75΄ Ο Λαθύρης τροφοδότησε τον Ρεπετσά, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Νέστωρας.

80΄ Ο Χ. Αναστασίου εκτέλεσε για τους γηπεδούχους φάουλ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας απέκρουσε με ωραία ενέργεια.

 82΄ Κεφαλιά του Χ. Αναστασίου εντός της περιοχής, η μπάλα βγήκε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Βλάχος, Καζανάς και Τσώνη

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Χ. Παπαιωάννου (47΄ Γ. Βοϊδής), Ε. Παπουτσής, Σ. Ζαφείρης, Δ. Φαναριώτης, Χ. Πατσαούρας, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Ζαχαράτος (70΄ Γκ. Σαρασέλι), Ι. Αυφαντής (49΄ Λ. Αυφαντής), Γ. Λαθύρης, Φρ. Χετάϊ (64΄ Αν. Μακρής), Χ. Αναστασίου.

Ίναχος Βάλτου

Δ. Νέστωρας, Κ. Σταμάτης (49΄ Α. Τηγάνης), Γ. Μακρής, Μ. Ντούβαλης, Ε. Ζώης, Ι. Κακιώρης, Χ. Ντούβαλης (64΄Α. Σελεβίστας), Ε. Μαργαρίτης, Α. Ριζογιάννης (70΄ Λ. Προύντζος), Β. Μήτσος, Χ. Σπανομήτσος (47΄ Σ. Βαϊνάς).

kalyvia.gr