Αναλυτικά:

Επιτέλους η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας μίλησε.
Βέβαια τους πήρε μέρες και τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν έπεισαν κανέναν. Πρώτα απ’ όλα είδαμε ότι η ανακοίνωση υπογράφεται από το 15 μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Αυτό όμως που ουδείς γνωρίζει, είναι το από ποιους αποτελείται. Στην ιστοσελίδα της Ένωσης στην ενότητα του Διοικητικού Συμβουλίου υπάρχουν μέσα δύο μέλη που έχουν παραιτηθεί. Και στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται ποιοι είναι οι 15 που την υπογράφουν. Μιλήσανε για σόου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλήθεια από πότε ιστοσελίδες που έχουν καθιερωθεί με την παρουσία τους στα δρώμενα του τοπικού μας ποδοσφαίορου αποτελούν μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Κάνανε λόγο για συκοφαντίες και ψέματα. Γιατί χρειάστηκε μία εβδομάδα για να τα αποκαλύψουν και να τα υπογράψουν οι 15; Πως άφησαν να αιωρούνται συκοφαντίες και ψέματα για αυτό το διάστημα, χωρίς να υπάρξουν διαψεύσεις; Εκτός αν δεν ήταν έτσι όπως λένε, αλλά είχαν βάση τα δημοσιεύματα. Αναφέρονται σε πλαστογραφίες και για παιχνίδια στην πλάτη των Σωματείων.
Τα Σωματεία είδαν ποιοι κάνουν παιχνίδια, ποιοι τους διοικούν από ευρωπαϊκές πόλεις και αποφάσισαν πως η διοίκηση πρέπει επιτέλους να γίνεται από το Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Όσο για τις πλαστογραφίες είναι ένα ακόμα κόλπο για να πάει όσο πιο πίσω γίνεται η διαδικασία για να συζητηθεί η πρόταση μομφής. Εμείς και σήμερα καταθέσαμε τρία ακόμα χαρτιά Σωματείων που στηρίζουν την πρόταση μομφής και βλέπουμε ότι όλο και περισσότερα Σωματεία πλέον βλέπουν την κακοδιοίκηση που υπάρχει και θα συνυπογράψουν την πρόταση.
Τα υποτιθέμενα 33 σωματεία είναι πολύ περισσότερα, το ρεύμα ενισχύεται και καθημερινά κι άλλες ομάδες έρχονται μαζί μας, γιατί θεωρούν ότι η Διοίκηση δε λειτουργεί υπέρ του ποδοσφαίρου μας και αυτό θα αποδειχτεί όταν η Διοίκηση της Ένωσης ορίσει τις διαδικασίες που οφείλουν να γίνουν μετά την κατάθεση της πρότασης μομφής. Η ανακοίνωση της Ένωσης είχε τίτλο: “Ο σκοπός ένας είναι και ακριβός”. Γράφεται ότι ο σκοπός είναι ΑΚΡΙΒΟΣ. Εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε κάτι που γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Αιτωλοακαρνανία αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018 ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΡΘΕ Η ΤΡΙΜΗΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Η ΠΑΥΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.
Εμείς θα μείνουμε ταπεινά δίπλα στις ομάδες. Όχι μέσα από λαγούμια. Και φυσικά ούτε από όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις. Εμείς αγαπάμε το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, τη Ναύπακτο, την Αμφιλοχία, το Αιτωλικό, το Θέρμο, τον Αστακό, το Ξηρόμερο, το Βάλτο, τις Οινιάδες.
Με τιμή
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ