Δυνατό ματς ανάμεσα σε δυο γειτονικές ομάδες της Μακρυνείας έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο των Παπαδατών. Ο γηπεδούχος ΑΟ Ζευγαρακίου πήρε σημαντική νίκη απέναντι στον Αχιλλέα Γραμματικούς με 2-0 και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Με το σημερινό «τρίποντο» ο ΑΟ Ζευγαρακίου έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 1ου ομίλου, ενώ ο Αχιλλέας Γραμματικούς παρέμεινε στους 4 βαθμούς.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο δυνατός άνεμος που υπήρχε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη ο ΑΟ Ζευγαρακίου ανέβασε ρυθμούς και με σύμμαχο τον «άνεμο» δημιούργησε φάσεις και πέτυχε τα 2 γκολ της αναμέτρησης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σπύρος Μπανάκας, ο οποίος έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι όχι μόνο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αλλά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις πέτυχε με δυνατό σουτ το πρώτο γκολ του Α.Ο.Ζ., και δημιούργησε και άλλες επικίνδυνες φάσεις στην εστία της πρώην ομάδας του.

DSC09761

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

20΄Σέντρα του Θ. Κουλουκούρα, ο Κόκορος δεν προλαβαίνει την μπάλα από κοντινή απόσταση για να την στείλει στα δίχτυα

35΄Δυνατό σουτ από τον Τσοπανά η μπάλα άουτ

44΄ Διαγώνιο σουτ από τον Κούστα, ο Κρέτσης μπλοκάρει την μπάλα

45΄Κοντινή κεφαλιά του Βίδα, η μπάλα στα χέρια του Κρέτση

62΄  1-0 Ο Μπανάκας με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους

73΄ Λάθος από την αμυντική γραμμή του Ζευγαρακίου, ο Κερασίδης δεν προλαβαίνει την μπάλα να την στείλει στα δίχτυα

82΄ Σε καλή θέση ο Αδάμου κάνει άστοχο σουτ

90΄+3΄ 2-0 Ο Αδάμου με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής: Καραβασίλης

Βοηθοί : Δημονίτσας, Κορδολαίμης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου (Δημήτρης Λώλος)

Κρέτσης, Ζωγράφος, Κουλουκούρας Β(86΄ Ζαλοκώστας)., Χαραλάμπους, Νταραντούμης, Κουζέλης, Παπαευθυμίου(61΄Θεοδωρόπουλος), Κουλουκούρας Θ., Καλαντζής(51΄Αδάμου), Μπανάκας, Κόκορος(70΄Πάγια)

Αχιλλέας Γραμματικούς (Σπύρος Μπούρδος)

Γκρέκας, Χαμηλός(65΄Κερασίδης), Καλύβας, Τασόπουλος, Τσουκάλης, Θώδης(44΄Μυλωνάς), Θεοδωρακόπουλος(72΄Σταμούλης), Τσοπανάς, Κούστας, Βίδας, Ζιάκας

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου