Το πρώτο διαζύγιο είναι γεγονός. Ο Παναιτωλικός είχε φανεί πως θα πορευτεί στο εξής χωρίς τον Βλαντ Μοράρ. Η αποβολή του με τον Άρη ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Έκτοτε βρισκόταν εκτός αποστολής. Το Sportime είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο διαζύγιο και πια απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (28/11) ο Ρουμάνος πήγε και χαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες του. Ενημέρωσε πως αποχωρεί και απομένει ουσιαστικά μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Τους παίκτες μάζεψε αρχικά ο Μάκης Χάβος, ο οποίος έκανε λόγο για μία στενάχωρη μέρα. Κάθε ομάδα, άλλωστε, είναι ένας ζωντανός οργανισμός και πέρα από το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των παικτών.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για επιθετικό. Εδώ και μέρες έχουν ενημερωθεί διάφοροι μάνατζερ να ψάξουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές θα γίνουν έστω και εάν τα οικονομικά είναι στενά. Μεγάλα συμβόλαια δεν πρόκειται να δοθούν, όπως συνέβη και το καλοκαίρι.

Τέλος, ο Λουσέρο ένιωσε ενοχλήσεις και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (29/11). Ενδεχόμενη απώλειά του από τον… τελικό με τον Πανιώνιο θα είναι σημαντική, αφού ο Μπάλμπι δεν έχει ανταποκριθεί έως τώρα όπως θα ήθελαν στο Αγρίνιο.

https://www.sportime.gr