Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Δόξα Καινουρίου μετά την σημερινή εντός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με 3-0 .

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα μέτριο πρώτο παιχνίδι, στην επανάληψη «ανέβασαν στροφές» και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Στο 63΄ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Αγγέλη  και από το σημείο του πέναλτι με σουτ ανοίγει το σκορ για την Δόξα.  Στο 75΄ο Νικολογιάννης πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της Δόξας, το οποίο προήρθε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούτσα και ολιγωρία της άμυνας του Αντιρρίου.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο νεαρός Σ. Παναγιωτόπουλος , με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο., με κοντινό σουτ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δόξα είχε και 3 δοκάρια , στο 31’ με τον Νταλαπέρα, στο 66΄με τον Μούτσα, και στο 90΄με τον Νικολογιάννη.

Διαιτητής: Καζανάς

Βοηθοί: Κουτρομάνος, Ροδάτος

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουρίου:(Κώστας Γιωτόπουλος)

Σταμάτης Α., Γκουτσέλης, Παντής (62′ Παπαδόπουλος), Τζορτζόπουλος Σ.,

Τσόλκας, Νικολογιάννης, Αγγέλης(89′ Παναγιωτόπουλος),Λιούλιος (75′ Σταμάτης Δ.,) Νταλαπέρας(83′ Φλωρόπουλος), Μούτσα,Κόκκαλης

 

Ατρόμητος Αντιρρίου  (Γιώργος  Πετσίνης)

Ζυγορίτσας, Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης Ν.,Θανασιός, Παπαποστόλου Π.,Δενδρινός, Γεωργόπουλος (88′ Παπαγιάννης Α.) Πετσίνης(38′ Κωνσταντόπουλος Α. 88’Παπαποστόλου Γ’ ) Κατσικάς, Κάκκος Ν(78′ Παπαγιάννης Κ)., Κάκκος Β.

Ρεπορτάζ : Πάνος Βάτσιος