Εκρηκτικός και αποτελεσματικός ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε με το επιβλητικό 6-1 επί της Παιανίας Μάστρου, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, το απόγευμα. Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε αρκετούς φίλους της ομάδας μας και ήταν για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας.

Αποφασισμένη να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της και να μην αφήσει τη Μάστρου να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι παρουσιάστηκε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Το κατάφερε πετυχαίνοντας γρήγορα τρία γκολ στο Α’ ημίχρονο , κλειδώνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο Β’ ημίχρονο, ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα εξίσου εντυπωσιακό σκορ.

Ο Αστέρας δημιούργησε αρκετές τελικές προσπάθειες και επιτέλους ήταν πιο εύστοχος από τα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε ανοδική πορεία και παίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού είναι τα δύο γκολ που πέτυχε ο βενιαμίν της ομάδας μας, 16χρονος επιθετικός Δημήτρης Ξηρός.

Στο Α’ ημίχρονο, μπαίνοντας από το πρώτο σφύριγμα του ματς δυνατά, ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει γρήγορα το πρώτο γκολ, διώχνοντας το όποιο άγχος υπήρχε στους ποδοσφαιριστές μας. Τα δύο γκολ που ακολούθησαν απλά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα της ομάδας μας στο παιχνίδι αυτό.

14′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, με σκόρερ τον Γαβρίνα, ο οποίος πλασάρει τον τερματοφύλακα της Μάστρου κάνοντας το 1-0, μετά από ωραία προσπάθεια και πασά του Καλύβα από δεξιά.

24′ ΓΚΟΛ και 2-0 για τον Αστέρα. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Γαβρίνας, μετά από κλέψιμο της μπάλας από αριστερά, έδωσε πασά – βάλε στον Καλύβα που εύκολα πλάσαρε τον τερματοφύλακα για το 2-0.

35′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με τον Γαβρίνα  και 3-0! Ολέθριο σφάλμα του τερματοφύλακα, ο οποίος σε σέντρα του Μάκα έκανε ασταθή απόκρουση και ο έμπειρος Γαβρίνας από κοντά έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας συνάμα και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Στο Β’ ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας δεν έπεσε και συνέχισε να πιέζει την Παιανία Μάστρου. Σημείωσε αλλά τρία γκολ και ο προπονητής μας έδωσε την ευκαιρία να αγωνισθούν αρκετό χρόνο οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας.

60΄ΓΚΟΛ για τον Αστέρα που δίνει διαστάσεις θριάμβου στον αγώναμε τον Καλύβα να πιάνει ένα καλοζυγισμένο σουτ έξω από την περιοχή της Παιανίας Μάστρου και να πετυχαίνει ένα ωραίο γκολ, κάνοντας το 4-0. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ για τον σκόρερ στο παιχνίδι.

62΄ ΓΚΟΛ και 5-0! Κερδισμένο πέναλτι με τον νεαρό Ξηρό για τον Αστέρα, σε προσπάθεια του μέσα στη περιοχή της Μάστρου. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ο παίκτης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 5-0.

75΄ΓΚΟΛ ξανά για τον Αστέρα, όταν σε σέντρα από αριστερά του Γαβρίνα στην περιοχή της Παιανίας, εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας με το στήθος από τον Ξηρό και πλασέ στην αντίθετη γωνία, με τον τερματοφύλακα να μην μπορεί να αντιδράσει και να γίνεται το 6-0. Δεύτερο γκολ και για τον Ξηρό στο ματς.

82΄ΓΚΟΛ για την Παιανία Μάστρου που μειώνει στο τελικό 6-1, με πέναλτι που κέρδισε ο Πιτσίκος στη περιοχή του Αστέρα, αφού ανατράπηκε από τον Παναγιωτόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόμπολας, ευστοχώντας από τα 11 μέτρα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ Τσοπλάκου, Γαλανόπουλου και Βασιλείου.

ΑΣΤΕΡΑΣ : (Ι.Ντζιβανάκης) Γιαγκιλιτσης, Σχώρης, Τριφιάτης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Καλύβας (61΄Ξηρός), Μωραΐτης (61΄Γαντζούδης), Γαβρίνας, Μάκα (64΄Νάστο), Στάθης (70΄Μιχάϊ).

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ: (Π. Καραμήτσος) Καλλής, Ρέκας, Ζαβιτσάνος, Ράπτης, Ντερές, Λούζης, Σύρρος, Ροδάτος, Φιλόπουλος (63΄Πιτσίκος), Ρόμπολας, Πιέρρος (63΄Γαρμπής).

asterasmessolonghi.gr