Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει φέτος ο Παναιτωλικός είναι αυτό του τερματοφύλακα. Οι συζητήσεις που έχουν γίνει επ’ αυτού πολλές. Μέρος αυτών και ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Ο έμπειρος κίπερ από το καλοκαίρι δεν υπολογίζεται. Ωστόσο τη Δευτέρα (2/12) προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα! Αναμφίβολα αυτό συνιστά είδηση από τη στιγμή που από το καλοκαίρι βρισκόταν στον πάγο. Είχε ενημερωθεί να λύσει το συμβόλαιό του, δεν το έκανε και η διοίκηση τον έβαλε στη μαύρη λίστα.

Θα περίμενε κανείς ότι μετά από αυτή την εξέλιξη θα μπορούσε να μπει στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Ιάλυσο. Παρεμπιπτόντως, ο Παναιτωλικός δεν ανακοίνωσε 18άδα. Τι έγινε τελικά; Φαίνεται πως αρχικά το όνομά του μπήκε στην αποστολή και στη συνέχεια βγήκε!

Από εκεί και πέρα, με κράμα βασικών και αναπληρωματικών θα παρατάξει τα «καναρίνια» κόντρα στους Ροδίτες ο Μάκης Χάβος σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ματς είχε λήξει με 0-4 υπέρ του Παναιτωλικού. Αυτό σημαίνει πως η ρεβάνς αποτελεί τυπική διαδικασία. Κυρίως θα βοηθήσει τον Μακεδόνα τεχνικό να κάνει πειραματισμούς και να βγάλει συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

https://www.sportime.gr/