Ο Πέδρο Μαρτίνς και στην συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο επίπεδο της επιθετικής αποτελεσματικότητας του Ολυμπιακού στο α’ μέρος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

 Ο Μαρτίνς επισήμανε για:

Το σημείο κλειδί: Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι μας. Είμαστε πολύ καλοί και είχαμε την ψυχραιμία και την κινητικότητα που έπρεπε για να πάρουμε τόσο εύκολα το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια, είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Το πρώτο ημίχρονο πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια. Έχουμε το κίνητρο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τον χρόνο συμμετοχής που πήραν παίκτες μετά από καιρό, όπως ο Μπρούνο: Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζουν τις συμμετοχές τους. Σήμερα έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες και δώσαμε την ευκαιρία σε παίκτες, όπως ο Μπα που ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά και ο Μπρούνο που μπήκε αλλαγή στον Καμαρά. Πρέπει να συνεχίσουν έτσι.
Τον διαιτητή του αγώνα: Δεν νομίζω ότι σήμερα έπαιξε ρόλο η διαιτησία. Σχετικά με τον Καμαρά και με τους νέους κανόνες σωστά δεν αποβλήθηκε. Με τους κανόνες που υπήρχαν μέχρι πέρυσι, ίσως να μπορούσε να αποβληθεί.