Με δυο γκολ από τον Βασίλη Δήμο στο β΄ημίχρονο ο Αστέρας Καμαρούλας νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο ματς που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ο Αστέρας Καμαρούλας «ανέβασε στροφές» στο β΄ημίχρονο και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στην γηπεδουχο ΑΕΚ.

Στο 51΄ο Δήμος εκμεταλεύτηκε την μπαλιά του Σαμψώνα Π. και με σουτ ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 78΄ με κεφαλιά από τον Δήμο, μετά από σέντρα και πάλι από τον Π.Σαμψώνα.

Μετά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής ο Αστέρας Καμαρούλας βρίσκεται  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 19 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου παραμένει στους 11 βαθμούς

Διαιτητής : Καλαμάρης

Βοηθοί: Τάκος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κων/νου (Θωμάς Καρτσακλής)

Μπαλάσκας Τ., Μπουκουβάλας, Μπαλάσκας Σ., Χολιασμένος, Ξανθόπουλος Ε., Μαντόγλου, Πριόβολος (54΄ Γράψας), Πλιάτσικας, Κρανιάς (59΄ Κατσιμπίνης), Μακρής (65΄ Προδρομίτης), Ξανθόπουλος Π.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης):

Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης, Σαμψώνας Π., Πετρονικολός (72΄ Παναγιωτόπουλος), Δήμος (80΄ Κουκουγιάννης), Κορέτσης Λ. (66΄ Τηλιγάδας), Νικολόπουλος (83΄ Σελιμάς).