Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παραμένει η Δόξα Καινουρίου μετά την νίκη με 6-1 που πέτυχε μέσα  στην έδρα της Παιανίας Μάστρου.

Οι φιλοξενούμενοι ανώτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα  πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας

Στον αγωνιστικό χώρο η Δόξα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο 14΄μετά από σέντρα του Κόκκαλη, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Στο 37΄ο Αγγέλης με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του (0-2 σκόρ ημιχρόνου).

Στην επανάληψη ο Μούτσα με σουτ στέλνει την μπάλα στο «γάμα» πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της Δόξας. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 51΄με τον Φιλόπουλο.

Η συνέχεια ανήκει και πάλι στην ομάδα της Δόξας , η οποία πέτυχε 3 ακόμη γκολ. Ο Νικολογιάννης με σουτ στο 61΄ αύξησε τον δείκτη του σκορ(1-4), και ο Νταλαπέρας με δυο προσωπικά του τέρματα (84΄με πέναλτι) και 88΄με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Διαιτητής: Γκιάφης

Βοηθοί: Κουτρομάνος, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παιανία Μάστρου (Παναγιώτης Καραμήτσος)

Γαρμπής, Λούζης, Ράπτης (66΄Κίτσος), Ντερές, Γαντζούδης, Φιλόπουλος, Σύρρος, Ροδάτος(71΄Πιέρρος), Ρέκας, Πλεξίδας, Πιτσικός (46΄Φιλόπουλος)

Δόξα Καινουρίου (Κώστας Γιωτόπουλος)

Σταμάτης Α., Γκουτσέλης, Μπαντής (35΄ λ.τρ.Λιούλιος), Τζωρτζόπουλος Σ., Ψηλός, Νικολογιάννης, Αγγέλης (71΄Σταμάτης Αλ.), Τσόλκας (62΄Τζωρτζόπουλος Δ.), Παπαδόπουλος (54΄Νταλαπέρας), Μούτσα, Κόκκαλης Α.