Ποιος το περίμενε ότι μετά το τέλος της 11ης αγωνιστικής η Δάφνη Μεγάλης Χώρας θα βρισκόταν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Και όμως η ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία διανύει περίοδος παρατεταμένης φόρμας , στην οποία μετρά 3 συνεχόμενες νίκες , με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 18 βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Συντζιρμά αποδείχτηκαν για μια ακόμη αγωνιστική αποτελεσματικοί στην γραμμή κρούσης , αξιοποίησαν της δικές τους καλές ευκαιρίες , ενώ παράλληλα κράτησαν το μηδέν στην εστία τους παίρνοντας πολύτιμο εκτός έδρας «τρίποντο» στην έδρα της Σκουτεράς. Το τελικό 0-3 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη.

Τα γκολ του αγώνα

20΄0-1 Ο Γ. Μολώνης εκμεταλλεύεται το λάθος του Κόκκαλη, και με κοντινό σουτ δίνει προβάδισμα στην Δάφνη

43΄0-2 Μετά από κάθετη μπαλιά του Ντόνι ο Γ. Μολώνης πετυχαίνει με σουτ το δεύτερο προσωπικό του γκολ

70΄0-3  Ο Ντόνι με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

 

Διαιτητής : Αλεξόπουλος

Βοηθοί: Ροδάτος, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Μόριτς Τσίβιτς)

Κόκκαλης, Κωστόπουλος Α., Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος Δ., Καραγεώργος, Γιαννοκώστας, Μυριούνης Π., Μυριούνης Παν., Μυριούνης Α., Αλ Γιουσέφ, Γρίβας

Εκκρεμούν οι αλλαγές

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μάκης Συντζιρμάς)

Βασιλείου, Φεγγούλης Α., Τσακαρδάνος, Γιογιος, Νταλακούρας Αθ, Μουλαρογιάννης, Ντόνι., Νταλακούρας Αλ. (79΄Φεγγούλης Αρ.), Κοτσόρης, Μολώνης Γ., Μολώνης Δ.