Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου (https://www.asterasmessolonghi.gr/).

Επιστροφή στους εντός έδρας αγώνες για τον Αστέρα, στην αυλαία του Α΄γύρου του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, όπου υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την Ένωση ΑΟΚ Τρικάρδου. Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος για τη φετινή χρονιά, γίνεται στα πλαίσια της 13ης Αγωνιστικής και θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στις 5:00 μ.μ..

Μετά από καιρό, θα αγωνιστούμε στην έδρα μας με στόχο να κλείσουμε τη χρονιά και τον Α΄γύρο με επιτυχία. Παρόλο που η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, με δύσκολους αντιπάλους, εν τούτοις οι εμφανίσεις και οι ήττες που προήλθαν από μικρές λεπτομέρειες δίδουν δύναμη και ελπίδα ότι η ομάδα θα βρει τη νίκη που επιθυμεί απέναντι στην Ένωση ΑΟΚ Τρικάρδου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος για άλλη μία φορά, στα πλαίσια του Κυπέλλου, όπου ο Αστέρας ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας έχασε στις καθυστερήσεις από τον Π.Α.Ο. Αγρινίου εκτός έδρας με σκορ 1-0, ενώ η ομάδα της Κατοχής ηττήθηκε εντός έδρας από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με σκορ 2-3.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν τους παίκτες μας στον αγώνα αυτό, με την παρουσία τους στο γήπεδο. Ο αγώνας θα είναι βραδινός, θα ξεκινήσει στις 5:00 μ.μ. και θα δώσουμε ραντεβού στα γήπεδα το νέο έτος, μιας και ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.