Σε αναζήτηση “σέντερ-φορ” βρίσκεται ο Παναιτωλικός και οι πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο ότι έγινε επίσημη πρόταση στον Σλοβένο  επιθετικό του ΑΠΟΕΛ Ρομάν Μπέζιακ για να μετακομίσει στο Αγρίνιο…

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την κρούση του Παναιτωλικού, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Την περασμένη εβδομάδα είχε γραφτεί πως κλείσαμε τρεις προπονητές. Ακόμα και για παίκτες γράφτηκαν πολλά. Δεν δεσμεύουμε κάποιο. Του έχει γίνει πρόταση ανανέωση του Μούσα με αυξημένες απολαβές. Σας το αποκαλύπτω. Τον Τάμαρι τον πήραμε για να τον πουλήσουμε, όπως και τον Χάνι. Αν δεν επιθυμεί να ανανεώσει θα περιμένει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο. Η μόνη κρούση που είχαμε ήταν από τον Παναιτωλικό για τον Μπέζιακ», ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Ο 30χρονος φορ είναι… κοσμογυρισμένος αφού έχει αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Ντάρμσταντ, στην Κροατία με τα χρώματα της Ριέκα, στη Βουλγαρία και στη Λουντογκόρετς και στην Πολωνία για λογαριασμό της Γιαγκελόνια,  ενώ μετράει 30 συμμετοχές και πέντε γκολ με την Εθνική Σλοβενίας.