Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (5/1 15:00) κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ολοκλήρωσε το Σάββατο (4/1) την προετοιμασία της και εκτός πλάνων του Θεσσαλονικιού προπονητή βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Μαλής ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, οι τραυματίες Λουσέρο, Καββαδίας, οι Αριγίμπι, Μαρσιάλ που έχουν προσβληθεί από ίωση όπως και ο Αντονί Μουνιέ.

Πάντως, ο Αριγίμπι ταλαιπωρείται και από ένα παλιό χτύπημα στο μετατάρσιο, ενώ ο Μουνιέ από ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Εκτός έμεινε και ο Ρομάν, ο οποίος βέβαια, βρίσκεται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας.

Στον αντίποδα για πρώτη φορά στην αποστολή των «καναρινιών» συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Τζανακάκης και Κέβιν Γκαρσία, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κάνουν τον ντεμπούτο τους.

Όσον αφορά την αποστολή αυτή αποτελείται από τους:

Γιαννακόπουλο, Γιαννιώτη, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Κνετ, Λιάβας, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Μπακαδήμα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρρά, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τζανακάκη, Τσιγγάρα και Φυτόπουλο.

https://www.sportime.gr/