Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στο πρώτο ματς της 6ης φάσης του Κυπέλλου. Η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε, είχε καλές στιγμές στον αγώνα, αλλά έμεινε στο μηδέν.

Από την άλλη ο Πανιώνιος επίσης πάλεψε και παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες είχε και την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι για να σκοράρει! Η τύχη όμως του γύρισε την πλάτη και έτσι έμεινε το 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ήταν κακό. Και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό. Τόσο εξαιτίας των αρκετών αλλαγών που είχαν στις ενδεκάδες τους, όσο όμως και από το γεγονός ότι το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Υπήρξε ένα καλό δεκάλεπτο για τους γηπεδούχους έχοντας καλές ευκαιρίες από το 46′ μέχρι το 53′ με τους Ντουάρτε και Φυτόπουλο. Έμεινε όμως το 0-0.

Και στο 63′ ήρθε η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λυμπεράκη του Πανιωνίου και έμεινε με δέκα παίκτες.

Παρά το γεγονός όμως ότι οι «κυανέρυθροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να γίνουν πιο απειλητικοί. Οι γραμμές του Πανιωνίου μίκρυναν τις μεταξύ τους αποστάσεις και προσπάθησε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις.

Σε μία απ’ αυτές μάλιστα είχε δοκάρι ο Εμμανουηλίδης στο 76′!

Μετά από το δοκάρι ο Παναιτωλικός έδειξε να «ξυπνά» και πήρε τον έλεγχο. Είχε συνεχόμενες ευκαιρίες, αλλά με κακά τελειώματα. Έμεινε το 0-0 και οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Παράπονα από τους γηπεδούχους για τον Αλέξανδρο Τσαμούρη (Πειραιά) για τη φάση στο 85′. Στην οποία οι Αγρινιώτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Τσιλούλη μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Κέβιν

 

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (66′ Σανιά), Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (37′ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος, Μπαΐροβιτς.

Πανιώνιος (Ν. Παπαβασιλείου): Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (58′ Τσιλούλης), Μασούρας (84′ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι.