Ο Φώτης Κορομηλάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 95΄ χάρισε στον Απόλλωνα Δοκιμίου την εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Μεσολογγίου, και τον διατήρησε σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕ Ευηνοχωρίου για την είσοδο στα πλέι-οφ.

Η ομάδα του Θεόδωρου Λαυράνου βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο σκορ, οι γηπεδούχοι ισοφαρισαν άμεσα, αλλά τελικά ο Απόλλων Δοκιμίου με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα στο 33΄ο Α. Κορομηλάς μετά από ατομική ενέργεια και σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ένα λεπτό αργότερα ο Καλύβας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη (79΄) ο Αποστόλης Κορομηλάς με κεφαλια έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Απόλλωνα, για να υπάρξει ισοφαριση για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Στάθη δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Το τελικό 2-3 διαμορθώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με ευστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Φώτη Κορομηλά. Πέναλτι που κέρδισε ο Γαρούφης σε ανατροπή από τον Γιαγκιλίδη.

Διαιτητής: Λιόνας

Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Λιακώνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Μεσολογγίου: (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Γιαγκιλίδης, Σχωρης Κουμπαρούλης, Κωνσταντακόπουλος, Ταρουσα, Ντίμο, Καλυβας, Μωραϊτης  Διαμαντόπουλος  Μάκα, Γαντζούδης

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Τριφιάτης, Γαβρίνας, Στάθης, Νικολέρης

Απόλλων Δοκιμίου: (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Καραχάλιος, Κορομηλάς Α. ( 82΄Κρανιάς), Μυλωνάς (60΄ Γκουρνέλος), Γαρούφης, Καταρέλος, Γιαννακόπουλος, Καρομηλάς Φ., Πεσλής, Κοτρότσος, Κοντοπανος ( 46΄ Δαλαγιώργος).