ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

 

Το παιχνίδι είχε δραματικό φινάλε με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μία ανάσα από τη νίκη αλλά ο Γώγα.. αστόχησε από τα 11 βήματα, όπως και ο Μακρυπίδης στην συνέχεια της φάσης, με τον Μπαλάφα να κρατάει ανέπαφη την εστία του και το τελικό 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα…..

Παναγρινιακός –Αμβρακικός Λουτρού 0-0  σε ένα ματς με λίγες φάσεις εκατέρωθεν, και πολύ καθυστέρηση…..από όλους!!! στο ντέρμπι των ομάδων που θέλουν την άνοδο στην Γ΄Εθνική.’

«Όλα τα λεπτά» της αναμέτρησης ήταν τα τελαυταία πέντε, εκεί που υπήρχαν δυο αποβολές για τους γηπεδουχους, χαμένο πέναλτι και πολλές διαμαρτυρίες από την ομάδα του Παναγρινιακού..

Οι κυριότερες φάσεις

3΄Μακρυνό δυνατό σουτ του Σ. Φραγκούλη άουτ

18΄Δυνατό σουτ του Νάκου , μπλόκαρε την μπάλα ο Καραγκούνης

56΄Μακρινό σουτ από τον Αριστόπουλο άουτ

75΄ Συρτό σουτ του Πανταζή, μπλοκάρει την μπάλα ο Μπαλάφας

77΄ Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γώγα στον Σ. Φραγκούλη.

80΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παγώνη, ο Αριστόπουλος σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Παναγρινιακού σουτάρει άουτ

85΄Δυνατό μακρινό σουτ από τον Γκόλια, μπλαοκάρει την μπάλα ο Καραγκούνης

92΄ Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Σαμψώνας

93΄ Πέναλτι για τον Αμβρακικό Λουτρού . Ο Παγώνης εκτέλεσε φάουλ ο Μπαλάφας μπλοκάρει την μπάλα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ΄δινει πέναλτι γιατί ο Καντάνης εμπόδισε τον Αριστόπουλο να φτάσει στην πορεία της μπάλας. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Καντάνης με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη κάρτα).

94΄Εκτελεστής του πέναλτι ο Γώγα, ο Μπαλάφας απομακρύνει την μπάλα, στην επαναφορά, ο Μακρυπίδης έκανε σουτ με τον Μπαλάφα να διώχνει το κίνδυνο για την εστία του…

DSC02352

Διαιτητής: Καλαμάρης

Βοηθοί: Καλυβόπουλος, Γαλανόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Λάκης Παπαχρήστος)

Μπαλάφας, Μπούρος(65΄Σαμψώνας), Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Φραγκούλης Α., Καντάνης, Βασιλάρης, Ψηφής, Φραγκούλης Σ. (83΄Γκόλιας), Νάκος, Βασιλογιάννης (72΄Κούσης)

Αμβρακικός Λουτρού ( Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Πανταζή(84΄Σπανός), Νούλας Β., Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος Γ., Παγώνης, Κοντογιάννης, Γώγα, Στεργίου(70΄Αλπέντζος), Κοκώνης Σ(53΄Μακρυπίδης)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ