Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ανακοινώνει τις δύο πρώτες χειμερινές μεταγραφές του, τον 20χρονο αμυντικό μέσο Παναγιώτη Κοτοφώλη και τον 17χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Νικόλαο Κουμπαρούλη. Οι δύο νεαροί παίκτες ενσωματώθηκαν στο φετινό ρόστερ και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα:

Παναγιώτης Κοτοφώλης

Ο Παναγιώτης Κοτοφώλης, γεννηθείς το 2000, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου, συνέχισε στις Ακαδημίες της Α.Ε. Μεσολογγίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ17 Παναιτωλικού, στην Α.Ε.Μεσολογγίου και τέλος στην Κ19 Παναιτωλικού.

Νικόλαος Κουμπαρούλης

Ο Νικόλαος Κουμπαρούλης, γεννηθείς το 2003, είναι προϊόν της Ακαδημίας της Α.Ε. Μεσολογγίου από όπου αναδείχθηκε και στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Α.Ε. Μεσολογγίου που αγωνίζεται στη Γ’Εθνική Κατηγορία.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πιστοί στη φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια να στηρίζει τους νέους παίκτες και δίνει ευκαιρίες να αγωνισθούν στην ομάδα μας και στα τοπικά πρωταθλήματα, καλωσορίζει τους δύο παίκτες και τους εύχεται υγεία και ποδοσφαιρικές επιτυχίες!!