Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε την Κυριακή το πρωί ο Αστέρας Παντάνασσας επί της ΑΕ Αγίου Δημητρίου με 3-1, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κων/νου.

Με την νίκη αυτή ο  Αστέρας έφτασε στους 17 βαθμούς και απέχει μόλις 2 βαθμούς από την Δάφνη Μεγάλης χώρας και την 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, την οποία μάλιστα αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Παντανασσα.

Από την άλλη μεριά η ΑΕ Αγίου Δημητρίου παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23΄με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι από τον Κουμάση Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα «ίσα» στο 53΄με κοντινό σουτ του Μπουλιέρη.

Στην συνέχεια ο Αστέρας πέτυχε δυο ακόμη γκολ και πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Στο 67  ο Καγιατζας με ωραίο διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2 και ο Καραγιώργος στο 79΄  βγαίνει τετ α τετ με τον Ζώη και με ωραίο ψιλοκρεμαστο πλασέ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (1-3)

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 84΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουχάνη

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί: Μπάκας, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Ζώης, Καλοκαίρης, Μπαμπάτσικος, Παναγιωτόπουλος (63΄ Τσοπανάς), Στεφανόπουλος, Μπουλιέρης, Φάτσαλης, Μουχάνης Π. (85΄ Μουχάνης Ε.), Ζώγας, Κυτούγιας (87΄ Βελέντζας), Κωστακιώτης.

 Αστέρας Παντάνασσας (Πάνος Ξανθόπουλος)

Πριτσούλης, Ρέθι, Λιόκαυτος, Κουτσιαύτης, Σούτας, Λιμάτσι, Στριμμένος, Καγιάντζας, Κουμάσης (70΄ Κωνσταντόπουλος), Σέρτζιο Μούτσα (89΄ Νικολέτας), Καραγιώργος (88΄ Τακτικός).