Στο Αγρίνιο άπαντες είναι στο πόδι και η πλευρά των «κυανοκίτρινων», μαζί με τοπικούς φορείς, θεωρεί  «εσκεμμένη» την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία

Υπάρχουν ορισμένες φορές που λες  «ως εδώ και μη παρέκει», αφού ξεπερνώνται τα όρια της υπομονής σου και δεν μπορείς να ανεχτείς συμπεριφορές και πράξεις που θεωρείς πως σε αδικούν κατάφωρα. Στην αρχή μπορείς να τις χαρακτηρίσεις τυχαίες, αλλά εάν καταστούν «μόνιμες», αυτόματα λαμβάνεις μέτρα. Σε 3-4 γραμμές σας περιγράψαμε το κλίμα που υπάρχει στο Αγρίνιο, αφού θεωρούν πλέον πως ο Παναιτωλικός έχει «στοχοποιηθεί» από τη διαιτησία και όλοι «βράζουν».
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αποστολή επέστρεψε στη βάση της το βράδυ της Κυριακής από την Τρίπολη και από τότε ξεκίνησε ντεμαράζ επαφών με φορείς και θεσμούς της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας. Οι σχετικές διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν σήμερα όλη την ημέρα και πηγή του Παναιτωλικού τόνισε χαρακτηριστικά. «Τα όσα συμβαίνουν μόνο ως σχέδιο να μας ρίξουν εκλαμβάνονται. Πρέπει άπαντες να πάρουν θέση».
Τα «καναρίνια» διατηρούν παράπονα από πάρα πολλά τους παιχνίδια, με τελευταίο χρονικά το χθεσινό του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», και εκείνο που τους εξοργίζει, όπως οι ίδιοι υπογραμμίζουν, είναι πως ναι μεν τοποθετήθηκαν επίσημα μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης οπότε και ανέλαβαν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί ως ομάδα για το αγωνιστικό σκέλος, αλλά τα πράγματα από τότε πηγαίνουν προς το χειρότερο αντί να βελτιώνονται. «Κάναμε λάθη, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε και πιστεύουμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αλλά δεν μας αφήνουν», λένε χαρακτηριστικά.
Πια η μπάλα παίζεται σε πολλά ταμπλό και κατά μία πηγή δεν αφορά μόνο τον ερασιτέχνη ή τους παλαίμαχους. Οι οποίοι ήδη τάσσονται στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι επαφές/συζητήσεις το επόμενο διάστημα αναμένεται να κορυφωθούν και είναι πιθανό άμεσα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει», λένε προς πάσα κατεύθυνση.