Πετυχαίνοντας δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου νίκησε με 3-0 τον ΑΟ Σκουτεράς, μόλις μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα η ΑΕΚ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Σκουτεράς παρέμεινε στους 5 βαθμούς.

Όσο αφορά στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 10΄με σουτ του Μακρή μέσα από την περιοχή. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ πέτυχε στο 41΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μαντόγλου. Το πέναλτι κέρδισε ο Τσέπας ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Κόκκαλη.

Το τελικό 3-0 διαμορθώθηκε στο 76΄ με σουτ του Πλιάτσικα, μετά από θαυμάσια εναλλαγή της μπάλας με τον Τσέπα

 

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί: Γεωργίου Β., Βασιλείου Δ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κων/νου (Θωμάς Καρτσακλής)

Μπαλάσκας Τ., Πριόβολος Ι., (55΄Καρδαράς)Μπαλάσκας Σ.(86΄Προδρομίτης), Στεφανίδης, Χολιασμένος, Μαντόγλου, Πριόβολος Α.,(46΄Αρμύρας Ι), Τσιαμπούλας, Τσέπας, Μακρής (88΄Γκούβελος), Πλιάτσικας

ΑΟ Σκουτεράς (Μόρις Τσίβιτς)

Κόκκαλης, Σαλαγιάννης, Κωστόπουλος Γ., Κωστόπουλος Δ., Καραγεωργος Α., Μυριούνης Π., Τσιτσιβός (56΄Γιαννοκώστας), Γρίβας Χ., Αγγελής (77΄Καραγιώργος Κ), Αποστολόπουλος, Μυριούνης Π., (83΄ Γρίβας Γ)