Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 14/2/2020, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 και ώρα 11:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

 

  • Το σωματείο ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ (αγώνας ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ, για το πρωτάθλημα Κ-16)
  • Το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (αγώνας ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ).
  • Τον πρόεδρο του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τζογάνη Γεώργιο (αγώνας ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ).
  • Το σωματείο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (αγώνας ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ).

 

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

 

  1. 1.Στο σωματείο ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ στέρηση του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για 2 αγωνιστικές και 300 ευρώ πρόστιμο και στον κ.Μαζαράκη Γεώργιο στέρηση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα 15 ημερών (αγώνας ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ).
  2. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, αποτελούμενη από τους κ.κ. Μπουσμπουρέλη Δημήτριο και Ρεπάσο Δημήτριο δικηγόρους Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, μέλη, απουσιάζοντος του Προέδρου κ. Βλαχογιάννη Νικολάου, λόγω ασθενείας, κατά τη συνεδρίαση της 14/2/2020, επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε αξιωματούχους, σε αγώνες που διεξήχθησαν 8-9/2/2020.
    Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΙΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΙΝΗΣ
    1. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΝ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 10/2/2020

    Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 14-2-2020, αφού έλαβε υπόψη της τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ.Σπυρόπουλου στο φύλλο αγώνα ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ , για το πρωτάθλημα Κ-16, από το οποίο προκύπτει ότι το σωματείο ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ κατά την διάρκεια του ημιχρόνου αποχώρησε από το γήπεδο, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0) (άρθρο 21 παρ. 3 εδ. ΙΙα’ Κ.Α.Π.).

    Επίσης από τον πίνακα βαθμολογίας του σωματείου ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ αφαιρούνται πέντε (5) βαθμοί και επίσης πέντε (5) βαθμοί από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο διακοσίων (200) ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3 εδ. ΙΙδ’ Κ.Α.Π.).-