ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και Κεραυνός Ποταμούλας πρόσφεραν γκολ και θέαμα (3-3)στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας. Ήταν ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία δίχως αγώνα μπαράζ, δεν τα κατάφεραν όμως απέναντι στην γηπεδούχο ΑΕΚ Αγίου Κων/νου που βρέθηκε 3 φορές μπροστά στο σκορ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση.

Έτσι λοιπόν μετά τα αποτελέσματα της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Β΄κατηγορία (2ος όμιλος), ο Κεραυνός Ποταμούλας έφτασε τους 13 βαθμούς και θα δώσει αγώνα μπαράζ (με πλεονέκτημα έδρας), για την παραμονή στην κατηγορία με τον ΑΟ Σκουτεράς ο οποίος τερμάτισε στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς .

Όσο αφορά την ΑΕΚ Αγίου Κων/νου συγκέντρωσε 17 βαθμούς

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για γκολ και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, όταν μετά από σέντρα του Πλιάτσικα από τα δεξιά ο Μπισδούνης στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του . Στην συνέχεια ο Κεραυνός αντέδρασε προσπάθησε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 34΄με τον Ξευγένη, ο οποίος εκμεταλεύτηκε την κάθετη μπαλιά και πρόλαβε την έξοδο του Μπαλάσκα ( 1-1 σκορ ημιχρόνου)

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου (47΄), ο Χολιασμένος με κοντινό σουτ δίνει και παλι προβάδισμα στην ΑΕΚ, για να φέρει και πάλι το ματς στα «ίσα» ο Κεραυνός στο 61΄με τον  Σωτηρίου Θ.

Ο Πλιάτσικας με σουτ στο 65΄ πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ, για να διαμορθώσει το τελικό αποτέλεσμα (3-3) ο Τηγανίτας στο 75΄.

DSC04279

Διαιτητής: Προβίδας

Βοηθοί: Ξύστρας, Κοτρότσου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου ( Θωμάς Καρτσακλής)

Μπαλάσκας, Γκούβελος (75΄Προδρομίτης), Πριόβολος Ι., Τσέπας, Χολιασμένος, Μαντόγλου, Πριόβολος Α (60΄Αρμύρας Ι), Τσιαμπούλας, Γράψας (50΄Τσιάκαλος), Πλιάτσικας , Κρανιάς (80΄Αυγέρης)

Κεραυνός Ποταμούλας (Άρης Ξευγένης)

Παπαθανασίου, Μπισδούνης, Τηγανίτας Α., Κυτούγιας, Αγγελης (50΄Κορδάτος), Κωστάκης, Ξευγένης, Κοντογιάννης, Σωτηρίου Γ., Σωτηριου Θ., Μάντζος (46΄Σοφρόνης Γ.)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ