Στα μπαράζ για μια θέση που οδηγεί στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ θα βρεθεί η ΑΕ Αγίου Δημητρίου μετά την σημερινή νίκη της στην δυνατή έδρα του Αστέρα Αγρινίου με 3-1.

Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας  έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Αγρινίου παρέμεινε στους 18 βαθμούς.

Όσο αφορά στον αγωνιστικό χώρο, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη η ΑΕ Αγίου Δημητρίου «ανέβασε» στροφές και πήρε προβάδισμα στο 52΄με τον Β. Μουχάνη.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Φάτσαλης διπλασίασε τα τέρματα  για την ομάδα του, ενώ στο 66΄ο Σταματελόπουλος μείωσε σε 1-2 για τον Αστέρα Αγρινίου.

Το τελικό σκορ διαμορθώθηκε στο 78΄με τον Φάτσαλη

Διαιτητής : Πατρόπουλος

Βοηθοί : Γεωργίου, Βασιλείου Δ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Καραμάνος (46΄ Βασιλάρης), Παπαϊωάννου, Παπαβασιλείου, Τσιάκαλος, Σταματελόπουλος, Ζωγράφος (46΄ Λεχουρίτης), Σκέβας (70΄ Μαστρογιάννης), Αρκουμάνης, Σταυρόπουλος (82΄ Πατσέας), Κοκκώνης.

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς, Καλοκαίρης, Μπάνης, Καντερές, Τσοπανάς, Μπουλιέρης, Φάτσαλης (89΄ Μπαλωμένος Σ.), Μουχάνης Ε. (70΄ Κωστακιώτης), Βελέντζας, Μουχάνης Π. (86΄ Μπαλωμένος Θ.), Ζώγας.