Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναιτωλικού για… 23’, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το ποδόσφαιρο που έπαιξε και «ξεχώρισε» το ματς με τον Πανιώνιο!

Για μικρό χρονικό διάστημα ικανοποίησε τον Μάκη Χάβο η εμφάνιση του Παναιτωλικού, με τον προπονητή των «καναρινιών» να πλέκει το εγκώμιο του Παναθηναϊκού για την απόδοσή του και παράλληλα να δίνει βάρος στον επικείμενο «τελικό» απέναντι στον Πανιώνιο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: 
«Για να πάρεις αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, χρειάζεται να κάνεις δύο-τρία πράγματα οπωσδήποτε. Να τρέξεις περισσότερο λόγω του ότι αντίπαλος έχει περισσότερη ποιότητα, όταν έχεις τη μπάλα να μην φοβηθείς και να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο αμυντικό κομμάτι. Μέχρι το 23΄αυτά τα τρία τα κάναμε καλά, αλλά μετά το γκολ που φάγαμε δεν υπήρξε τίποτα σωστό και καλό, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει μια άξια και δίκαιη νίκη. Να του δώσω συγχαρητήρια και για το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Σίγουρα με προβλημάτισε η εικόνα και έχοντας κάνει καλά παιχνίδια σε άλλα ματς και μην παίρνοντας βαθμούς που δικαιούμασταν μας στεναχωρεί που δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σήμερα. Συνεχίζουμε, έχουμε το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ελπίζουμε να έχουμε ευχάριστα και να επιστρέψουν οι τραυματίες, γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να έχουμε λύσεις».

Για το αν υπήρξε συντήρηση δυνάμεων: «Όχι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως σας είπα και πριν, ενώ και τα περισσότερα προβλήματα τα είχαμε στα πλάγια στη συνεργασία μπακ και εξτρέμ. Πουλούσαμε εύκολα τη μπάλα, με αποτέλεσμα να ξανακάνει επιθέσεις ο ΠΑΟ. Σίγουρα με προβλημάτισε αυτό δεν το είχαμε σε άλλα παιχνίδια».

Για το πως θα αναμορφώσει τα πλάνα του για το ματς με Πανιώνιο και που θα δώσει μεγαλύτερο βάρος: «Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον θεσμο του Κυπέλλου. Το 1-1 δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ αλλά πρέπει να έρθουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Το παιχνιδι της Κυριακής είναι ένα άλλο ματς, για αυτό και περιμένουμε να δούμε τις επιστροφές των τραυματιών».