Η 18η ήταν και η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 1ου ομίλου που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι.

Στο γήπεδο των Παπαδατών αναμετρήθηκαν ο γηπεδούχος ΑΟ Ζευγαρακίου με την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το τελικό 4-4 αντικατοπτρίζει την διάθεση των ποδοσφαιριστών να «παίξουν» κυρίως ποδόσφαιρο σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και 8 γκολ, με τις δυο ομάδες να κυνηγούν την νίκη μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 7΄ο Κουλουκούρας Θ., για τον ΑΟ Ζευγαρακίου, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν αρχικά στο 11΄με τον Ρισβά, για να έρθει στο 13΄ο Φράγκος να κάνει το 1-2.

Ο Καλαντζής τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2 για τον ΑΟ Ζευγαρακίου, αλλά ο Σανιδάς στο 38΄έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (2-3) σκόρ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου στο 67΄με τον Κόκκορο και πήραν προβάδισμα (4-3) στο 82΄με τον Κουλουκούρα Θ.

Το τελικό αποτέλεσμα (4-4) διαμορθώθηκε στο 87΄με τον Ρισβά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς από το 62΄αγωνίσθηκε με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της αποβολής του Γιαννόπουλου.

Στην τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β΄κατηγορίας, ο ΑΟ Ζευγαρακίου τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς ενώ η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς μια θέση πιο κάτω, έχοντας 17 βαθμούς

 

Διαιτητής: Προβίδας

Βοηθοί: Βασιλείου Χρ., Ασπρογιάννης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου (Δημήτρης Λώλος)

Δούπος, Κουλουκούρας, Πάγια, Καλαντζής(56΄ Ανάστος), Χαραλάμπους Α., Κουζέλης Δ. (67΄ Κρέτσης), Κουλουκούρας Θ., Κόκορος(87΄Χαραλάμπους Χ-Π), Ρaja, (62΄Ιωαννίδης) Μπανάκας, Αδάμου

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς( Σωτήρης Λαουρδέκης)

Κοσανδιανός, Μιχαλόπουλος(56΄Καραγιάννης) Καγκάνης, Ντότσιγκας, Πατογιάννης, Ρισβάς Α., Γιαννόπουλος, Σανιδάς, Φράγκος, Ρισβάς Κ., Μαστροκώστας