Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

Πρεμιέρα των play – off, και με τη… μία που λένε και στην Αμφιλοχία ο Νέος Αμφίλοχος πήρε κεφάλι στην ειδική βαθμολογία, επικρατώντας με 4-0 της Α.Ε. Λεσινίου, δείχνοντας πως επιθυμεί διακαώς την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Ο πολυνίκης σύλλογος της Αμφιλοχίας, κυρίαρχος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, επικράτησε δίκαια της ομάδας του Λεσινίου, συνεχίζοντας και στα μπαράζ ανόδου την επιτυχημένη πορεία του.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα για να πάρουν την πρωτοβουλία στο σκορ οταν στο 7′ σε κεφαλιά του Κοντοπάνου η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρόκκου .
Στην συνέχεια ο Νέος Αμφιλοχος πήρε την πρωτοβουλία στο σκορ στο 35′ 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Στραβοδήμου σε ανατροπή του Καμμένου.
Στην εκπνοή του Α’ Ημιχρόνου στο 45′ και πάλι ο Στραβοδήμος με πλασέ νικάει τον Ελευθεράτο και διπλασιάζει τα τέρματα 2-0 των γηπεδούχων
Στην επανάληψη η ομάδα του Νέου Αμφιλόχου πέτυχε άλλα 2 τέρματα στο 53’με κεφαλιά του Ρόκκου Αλ 3-0.και στο 57′ Η μπάλα από τον Γατσώρη Γ κατέληξε στα δυχτια της ομάδας του για να κάνει το τελικό 4-0.
ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λιανός Κ)
ΡόκκοςΑν,Αυγέρης.Π
(50′ Δράκος,)Προδρομίτης,ΡόκοςΑλ
Μπουμπούλης,Κυρώσιμος(80’Καραδήμας) Καμμένος(60′ Παπανίκος),,Κόκκαλης Στραβοδήμος,(68′ Νταρλαγιαννης)Σαφάκας
Αυγέρης Αθ

….Παπανίκος.,Καραδήμας,,Δράκος,Μαραγκός
,Νταρλαγιάννης,ΧαρδαλιάςΤασιάς

Α.Ε ΛΕΣΙΝΙΟΥ
Ελευθεράτος,Τσάμης(70′ Ράπτης.Β)
ΚοντοπάνοςΑ,Γατσώρης.Γ, Γατσώρης.Λ.
Παπαθανασίου,Χρήστου,Τσεκούρας,
Κοντοπάνος.(46′ Ντόμι)Σεραφίγκος.Γ.(65’Παπανικολάου).Μπαζίνης

…….Ντόμι,Παπανικολάου.Μ,Ράπτης.Β
Κοντοπάνος.Π,Πλαστήρας,Σεραφίγκος.Ε
Αντωνόπουλος.