Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β΄ημίχρονο ο Αστέρας Καμαρούλας πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-0 στα Σαρδήνια με  αντίπαλο τον γηπεδούχο Πυραμίς, και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα πλέι-οφ ανόδου στην Α΄κατηγορία

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα μόλις στο 1ο λεπτο ο Σαμψωνας σουταρει μεσα απ την περιοχη και η μπαλα βρισκει στα σώματα των αμυντικών και περνάει κόρνερ . Στο επόμενο λεπτό ο Βλαχος Α από τον Πυραμίς εκτελεί κόρνερ ο Παπανικος σουτάρει και την μπάλα διώχνει ο Τσακανικας σε κόρνερ

Στο 28΄ο Παπαθανασόπουλος απομακρύνει θαυμάσια την κοντινή κεφαλιά του Μπιστιντζάνου, ενώ στο 37΄ο Δήμος κάνει το κοντινό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Παπανικος σουτάρει έξω απ την περιοχή και ο Παπαθανασοπουλος βρίσκει την μπάλα η οποία καταλήγει στο δοκάρι, στην σημαντικότερη ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 53΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαμψώνα, ο Δήμος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Ο Βασίλης Δήμος πέτυχε και το δεύτερο γκολ του Αστέρα Καμαρούλας, στο 59΄με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ  του Κουκογιάννη.

Στο 79΄ο Πετρονικολός με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ κάνει το 3-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0 με κοντινό σουτ του Κορέτση στο 90΄, μετά από πάσα του Πετρονικολού.

 

Διαιτητής Καζανάς Σ

Βοηθοί : Δημονίτσας, Βασιλείου Δ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πυραμίς Σαρδηνίων

Φωλιάς, Βλάχος Α., Μπιστιντζάνος Χ., Φονιάς, Μπερερής, Μπιστιντζάνος Α., Παπανίκος, Γιώτης (63΄ Φασιανός), Βλάχος Β. (80΄ Σαφάκας), Βλάχος Α., Παπαχαραλάμπους.

Αστέρας Καμαρούλας (Πάνος Βραχωρίτης)

Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Νιτσάκης, Τσακανίκας, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας (83΄ Νταλιάνης), Πετρονικολός, Δήμος (66΄ Κορέτσης), Κουκουγιάννης (64΄ Νικολόπουλος), Σελιμάς (70΄ Γκουρνέλος).