Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Σάββατο 22/2/2020 η ομάδα μας έπαιξε ένα παιχνίδι καθοριστικό με τον Άρη Λεπενούς που θα έκρινε την παραμονή ή όχι στην κατηγορία. Δυστυχώς όμως οι αρμόδιοι σε ένα τέτοιο παιχνίδι (αγώνας μπαράζ) όρισαν διαιτητή τον κατ’ εξακολούθησιν ανεπαρκή (για όσους ασχολούνται πραγματικά με το τοπικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν) κ. Τσαμπά.

Απ’ την αρχή του αγώνα ανέχθηκε το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων μας χωρίς τιμωρία, όπως και τις λεκτικές επιθέσεις εναντίων του και τις συνεχείς διακοπές του παιχνιδιού. Σε αντίθεση με αυτά έδωσε με ευκολία κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας ο οποίος δεχόταν παρατεταμένο φάουλ – χωρίς να σφυρίξει εγκαίρως – και στο πέσιμο του ισχυρίστηκε ότι το χέρι του βρήκε τον αντίπαλο του. Αποτέλεσμα αυτής της αυστηρότητας αλλά και της ολιγόλεπτης διακοπής του αγώνα  ήταν να δεχθεί το 2ο γκολ η ομάδα μας και να καθοριστεί σημαντικά η έκβαση του αγώνα.

Ο κ. Τσαμπάς δεν μπόρεσε να σταθεί σε καμιά στιγμή αντάξιος της κρισιμότητας του αγώνα και να καταστήσει σαφές  ότι αυτός είναι ο άρχοντας του παιχνιδιού αλλά και να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές. Όπως είναι λογικό όλο αυτό το σκηνικό με τις πολλές διακοπές (δεν παίχτηκε ούτε 20’ λεπτά από το 2ο ημίχρονο) δεν ευνοούσε την ομάδα μας να φθάσει στην ισοφάριση. Σε αρκετά σημεία του αγώνα όπως οι κόκκινες, ακυρωθέν γκολ, 8 αλλαγές και το πέναλτι οι καθυστερήσεις ήταν τουλάχιστον 5λέπτες.

Αποτέλεσμα όλων αυτών και προς γενική κατάπληξη ΟΛΩΝ ήταν να κρατηθούν μόνο 5 λεπτά και να στερήσει  από την ομάδα μας τις όποιες ελπίδες είχε για να παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Αψευδείς μάρτυρες του γεγονότος όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο και περισσότερο οι αρμόδιοι που ήταν επιφορτισμένοι για την τέλεση του αγώνα (παρατηρητές κτλ.)

Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την αντιμετώπιση της ομάδας μας προς τον κ. Τσαμπά που όλος τυχαίος ορίσθηκε στους τελευταίους 2 κρίσιμους αγώνες με τον Άρη Λεπενούς. Πραγματικά είναι κρίμα για το υπό διάλυση τοπικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν και να ορίζονται σε κρίσιμα παιχνίδια τόσο ανίκανοι διαιτητές.

Τέλος δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Άρη Λεπενούς για την παραμονή του στην κατηγορία όπως και σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας που αγωνιστήκαμε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα…..

Με τιμή το Δ.Σ.