Πετυχαίνοντας δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη ο Αμβρακικός Λουτρού νίκησε εύκολα εκτός έδρας  με 5-0 τον Απόλλωνα Θέρμου και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (έναν βαθμό πίσω από τον Παναγρινιακό) στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο …χορός των γκολ ξεκίνησε στο 12΄με κεφαλιά του Κοντογιάννη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Κοκώνη. Τρία λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Νίκος Γώγα, μετά από μπαλιά του Παγώνη πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του (σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου ο Μακρυπίδης μετά από πάσα του Γώγα κάνει το 0-3, ενώ στο 51΄ο Γιαννοκώστας εκμεταλεύεται την κακή εκτίμηση της μπάλας από τον Γκουρνέλο και πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του Αμβρακικού.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 75΄με κεφαλιά ο Σ. Κοκώνης μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεργίου

Διαιτητής: Τσοπλάκος

Βοηθοί: Τάκος, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Βασίλης Παπαθανασίου)

Γκουρνέλος, Καλλιακμάνης (Μαραγιάννης), Καζανάς, Ζωγράφος (Κουκιάς), Χάσκαρης (Α. Καρβελάς), Αλτζερίνης (40΄Κούκος), Κόκκοτος, Παντής, Μπίστας, Ρεπανίδας, Καρβελάς Δ.

Αμβρακικός Λουτρού (Γεώργιος Γιάκος)

Καραγκούνης, Σ. Κοκώνης, Νούλας, Σαλμάς (Αλπέντζος), Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος, Παγώνης (Καραλής), Μακρυπίδης, Γώγα (Στεργίου), Κοντογιάννης (Νίκας), Σ. Κοκώνης