Την πρώτη νίκη στην διαδικασία των πλέι-οφ ανόδου στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ πέτυχε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου το Σάββατο στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ομάδα του Θόδωρου Μουχάνη σε ένα ματς «πλούσιο» σε γκολ και θέαμα νίκησε με 4-3 τον ΑΟ Πενταλόφου. Οι νικητές μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο ΑΟ Πενταλόφου βρέθηκε μπροστά στο σκορ (21΄), όταν μετά από σέντρα του Πασπαλιάρη, ο Τσοπανάς στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου αντέδρασε άμεσα και στο 38΄ο Φάτσαλης έφερε το ματς στα «ίσα» 1-1,  που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Π. Μουχάνης στο 47΄έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ πέντε λεπτά αργότερα ο Κατσαβοχρήστος. Ο Κουκουρδέλης στο 53΄και 75΄ με δυο προσωπικά του γκολ έκανε το 3-3, για να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στην «Ένωση» στο 83΄ο Κατσαβοχρήστος.

 

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί: Λύσσαρης, Λιακώνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς,Καλοκαίρης, Καντερές, Τσοπανάς, Μουχάνης Ε., Μπουλιέρης, Φάτσαλης (79΄Βελέντζας), Κωστακιώτης, Κατσαβοχρήστος(86΄Μπάνης), Μουχάνης Π, Ζώγας

ΑΟ Πενταλόφου (Θεόδωρος Κουκουρδέλης)

Κουτρούλης Κ.Σ., Πανόπουλος , Muga L (65΄ Muga S.), Αλεξόπουλος, Κουτρούλης Σ, Ναούμης, Κουκουρδέλης Π., Ντζελέπης Γ., Πασπαλιάρης Σ.Θ, Φλωρόπουλος, Διαμαντόπουλος