Αναλυτικά η ενημέρωση από τον σύλλογο του Ευηνοχωρίου (https://athlitiki-enosi-evinoxoriou.blogspot.com)

Επιτέλους νίκη για την ομάδα μας στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Όμηρο Νεοχωρίου με σκορ 1-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές αξιόλογες φάσεις και στηρίχθηκε στη δύναμη και στην τακτική, καθ΄ όσον αμφότερες οι ομάδες ήθελαν τους τρείς βαθμούς που θα του έφερνε πιο κοντά στους στόχους τους. Τελικά το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 89’ με κεφαλιά του Αλμπάνη που ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς  μαζί με τους συμπαίκτες του.

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & ΓΚΟΛ

4’ Σέντρα του Μιχαλόπουλου Α. από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Γεωργίου πιάνει την κεφαλιά και αποκρούει με δυσκολία ο Μπότας.

89’ κόρνερ από δεξιά με τον Βασιλείου Κ., στο ύψος της μικρής περιοχής ο Αλμπάνης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0, γκολ που έκρινε τον αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ    

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Διαμαντόπουλος) Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Καλαβριζιωτης, Κάκκος, Γεωργίου 958’ Βασιλείου Κ.), Μιχαλόπουλος Α. (73’ Μιχαλόπουλος Ι.), Γερετσιάν Χρ. (67’ Φονταλής), Κουτρουμάνης (90’ Νασόπουλος), Δημαράς, Αλμπάνης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Μιμιγιάννης) Μπότας, Παπανικολάου, Ματσίγκας, Μπαλαμπάνης, Κουρσάρης, Βαλτογιάννης, Γούργαρης, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος, Ευθυμίου (67’ Φράγκος), Τραγουλιάς