Με σκορ 4-2 η Αναγέννηση Στάνου νίκησε τον Αστέρα Παντάνασσας, και βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον ΑΟ Ρηγανα) με 5 βαθμούς.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης…..

Η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 5΄ όταν μετά από λάθος των φιλοξενουμενων στο χώρο του κέντρου ο Μπρουμος βγήκε από πλάγια και με ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0.

Η ισοφάριση ήρθε άμεσα για τον Αστέρα Παντάνασσας. Στο 12΄ ο Σουτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή της Αναγέννησης , η μπάλα «σκάει» μπροστά στον Κοκκαλη και καρφώνεται στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του(1-1)

Ίδια φάση καρμπόν στο 14΄ γκολ το οποίο ακυρώνετε ως οφσάιντ κακός σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους που διαμαρτυρονται έντονα, στον βοηθό διαιτητή…

Ο Σουτας λοιπόν εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο επόπτης σήκωσε την σημαία καθώς ανέφερε ότι επηρέασαν την φάση οι παίκτες της φιλοξενουμενης ομάδας.

Στο 20΄ δεύτερο ακυρωθέν γκολ για τον Αστέρα και πάλι με φαουλ του Σουτα από το ύψος του πέναλτι ο Καγιατζας με προβολή σημειώνει το γκολ και πάλι ο επόπτης σηκώνει την σημαία και εδώ έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης η Αναγέννηση Στάνου πήρε προβάδισμα στο 26΄ όταν ο Θ. Κοκκαλης κάνει την σεντρα από πλάγια δεξιά και ο Λαυρεντακης με κεφαλιά στέλνει την  μπάλα στα δίχτυα(2-1) σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη (67΄) ο Τσουνης φεύγει από αριστερά κάνει την σέντρα και ο Λαυρεντακης εκανε το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς πίεσαν και ο Καγιατζας με κεφαλιά τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Λιαρου μείώσε σε 3-2.

Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης (4-2) διαμορφώθηκε στο 87΄με σκόρερ τον Τσουγκρή.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί: Δημονίτσας, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου (Γιώργος Λιότσος)

Κόκκαλης Χ., Κόκκαλης Θ.( 51΄Τσιλίκης), Μπαρτσώκας(80΄ Μπρέσιακας), Νταλαπέρας, Λαυρεντάκης, Κοντός Σ., Κοντός Χ., Καρακασίδης, Τσιούνης, Μικρόπουλος, Μπρούμος (60΄Τσουγκρής Θ)

Αστέρας Παντάνασσας (Πάνος Ξανθόπουλος)

Πριτσούλης, Καγιάτζας, Τακτικός (56΄Κωνσταντόπουλος),Ρέθι, Σούτας(82΄Νικολέτας), Λιμάτσι, Στριμμένος, Λιάρος, Κουμάσης(70΄Ξηροκώστας), Μούτσα(86΄Τριανταφυλλόπουλος), Καραγιώργος